PC računari

HP Photosmart e-All-in-One štampač omogućava štampanje putem e-maila

HP Photosmart e-All-in-One je prvi u novoj liniji štampača sa internet konekcijom koji poseduje funkciju ePrint, uz pomoć koje je moguće poslati priključeni dokument štampaču putem email poruke. Štampač podržava različite formate poput Microsoft Office dokumenata, PDF fajlova ili JPEG slika, sa bilo kog uređaja uključujući i pametne telefone i tablet računare, bez instaliranja dodatnih drajvera ili aplikacija. Ovi štampači će se uskoro naći i na srpskom tržištu.

Ovaj štampač sa bežičnom vezom po standardu 802.11n ima ugrađeni ekran osetljiv na dodir veličine 2,36 inča i štampa brzinom od 29 strana u minuti crno (do 600dpi) i 23 strane u minuti u boji sa veličinom od 4800x 1200 dpi na foto papiru. Skeniranje se može obaviti u rezolucijama do 1200dpi (optički).

Takođe, ovaj multifunkcionalni uređaj pruža mogućnost štampe direktno sa interneta ili preko USB i SD / MemoryStick Duo memorijskih kartica, ukoliko je to potrebno. HP Photosmart e-All-in-One nema ugrađeni faks. Kompatibilan je sa PC i Mac računarima i radiće sa budućim servisom kompanije Google Cloud Print koji bi kompanija Google trebalo da pokrene ove jeseni.

HP ePrint tehnologija radi po principu: ukoliko možete da pošaljete, onda možete i da odštampate. Svaki HP ePrint štampač će imati jedinstvenu jednostavnu email adresu koja omogućava pošiljaocu da pošalje dokument na štampu na isti način na koji šalje poruke. Korisnici takođe mogu poslati dokumenta na štampu, uz pomoć HP ePrint mobilne aplikacije na svom pametnom telefonu, štampaču koji se nalazi u kući, kancelariji ili nekoj javnoj lokaciji.

Leave a Reply