PC računari

HP poklanja štampač uz kupovinu računara

U okviru svoje novogodišnje ponude, kompanija Hewlett-Packard u saradnji sa Retail Partnerom, firmom Gigatron, svim kupcima pojedinih modela računara u novoj HP prodavnici poklanja štampač. Nedavno otvorena specijalizovana HP prodavnica nalazi se u Ušće Šoping centru na II spratu i svim ljubiteljima tehnologije nudi HP računare, štampače i dodatnu opremu. Jedinstvena novogodišnja ponuda traje do 31. decembra.

HP prodavnica je koncipirana tako da omogućava korisnicima da lako pronađu proizvod koji im je potreban, isprobaju ga, uporede sa drugim proizvodima i informišu se o novim uređajima i tehnološkim novinama. Zainteresovani kupci mogu da pronađu najnovije modele iz poznatih serija HP laptop računara Pavilion, Envy, G, ProBook i EliteBook, kao i HP TouchSmart, All-in-One i Pavilion Elite računare, koji se prvi put pojavljuju na srpskom tržištu.

Otvaranjem ovakvih prodavnica u svetu, HP uvodi novi koncept predstavljanja svojih proizvoda i komunikacije sa kupcima. Dizajn HP prodavnice prilagođen je potrebama kupaca i omogućava im da dožive HP tehnologiju svim čulima i kupuju u specifičnom okruženju. Do sada je u EMEA regionu otvoreno samo šest HP prodavnica u Moskvi, Londonu, Bukureštu i Africi, dok u regionu pored naše zemlje, HP prodavnicu od nedavno ima i Hrvatska.

Leave a Reply