PC računari

HP pokreće novu specijalizaciju u oblasti umrežavanja za partnere iz EMEA regiona

Prodavci mogu ostvariti bolje rezultate na tržištu manjih preduzeća zahvaljujući prilagođenom programu specijalizacije i podršci za mrežne proizvode.

HP predstavlja svoju prvu specijalizaciju namenjenu partnerima koji se fokusiraju na prodaju mrežne opreme malim i srednjim preduzećima. Ova specijalizacija je dostupna u regionu koji obuhvata Evropu, Bliski istok i Afriku.

Novi EMEA SMB Networking program omogućava partnerima da iskoriste prednost boljih finansijskih podsticaja, lakšeg upravljanja podacima o korisnicima, alata za prodaju i marketing, i mogućnost učešća u aktivnostima za stvaranje novih prodajnih kontakata. Kroz program ostvariće i pristup HP-ovom EMEA Network Design Centru (ENDC) koji partnerima omogućava da projektuju mrežu za njene krajnje korisnike.

“U ekonomskom okruženju koje se još uvek oporavlja, mala i srednja preduzeća traže načine da snize IT trošove, da pojednostave svoju infrastrukturu i pripreme se za rast”, rekao je Maarten Reinders, direktor prodajnog kanala, HP Networking EMEA. “Novom specijalizacijom HP omogućava partnerima da malim i srednjim preduzećima predstave širu ponudu HP-ove mrežne opreme, kao i da im ponude finansijske podsticaje i pristup opcijama za projektovanje mreže.”

Novoakreditovani partneri će moći da pomognu malim i srednim preduzećima kod upravljanja ekspanzijom podataka i unapređivanja sopstvenih preduzeća. Kvalifikovanim partnerima HP Networking nudi:

  • pristup menadžeru podataka o korisnicima radi lakšeg razvijanja posla,
  • besplatnu tehničku podršku,
  • besplatnu obuku,
  • informacije o rešenjima i marketinške materijale,
  • prodajne alate i generisanje novih prodajnih kontakata (zavisi od zemlje),
  • finansijske podsticaje, i
  • pristup referentnim studijama u MSP oblasti.

“Uvek je važno da postoje saradnja i odnos poverenja sa proizvođačem IT opreme, a posebno u oblasti umrežavanja”, rekao je Marcus Mroczkowski, CEO indasys connectivity GmbH, iz Štutgarta, Nemačka. “Verujemo da uz HP Partner Account Manager i novu mrežnu specijalizaciju za mala i srednja preduzeća imamo na raspolaganju i resurse i podršku da se na mnogo bolji način predstavimo novim i postojećim korisnicima kao stručnjaci za umrežavanje.”

Prijavljivanje partnera za novu specijalizaciju, koja je deo HP-ovog EMEA Preferred Partner Programa (PPP), je u toku širom EMEA regiona.

Umrežavanje je ključna komponenta HP-ove konvergentne infrastrukture koja omogućava pokretanje Instant-On Enterprise okruženja. U svetu koji je neprekidno povezan Instant-On Enterprise okruženje ugrađuje tehnologiju u sve što organizacije rade da bi korisnicima, zaposlenima, partnerima i građanima trenutno pružile usluge koje su im potrebne.

Leave a Reply