PC računari

HP TouchSmart 600-1205uk Desktop PC

HP TouchSmart 600-1205uk Desktop PC je prvi HP Touch Screen desktop računar u Srbiji. Šta reći o ovom savršenstvu tehnologije i dizajna – jednostavno, jedan od onih “must have” kućnihuređaja.

FULL HD ekran od 23 inča osetljiv na dodir, Intel Dual Core procesor nove generacije, 4 GB DDR 3 radne memorije i hard disk od 500 GB čine ovaj računar moćnim. Bežična tastatura i miš su tu da korišćenje računara učine još konfornijim. Naravno, računar dolazi sa unapred instaliranim Windows 7 Home Premium 64-bit. Garancija na ovaj računar je 2 godine. Pored standardnih priključaka i komponenti, računar poseduje i HDMI izlaz, 6 u 1 čitač kartica i ugradjenu WEB kameru.

U računar je pored standardne mrežne kartice ugradjena i wireless kartica (b/g/n) pa ovaj računar možete lako povezati sa Vašim kućnim routerom i ostatkom kućne mreže bez potrebe razvlačenja novih kablova. Ovaj računar sada možete kupiti isključivo u Gigatron prodavnicama po promotivnoj ceni a uz ovaj računar poklanja se i HP ink-jet štampač. Cena računara je 89.990 dinara sa PDV-om

Leave a Reply