ToughDrive_2
PC računari

I čuva, i štiti – ToughDrive

Kompanija Freecom predstavila je novi ToughDrive – mobilni eksterni disk na koji možeš smestiti veliku količinu muzike, filmova, fotografija! Prva stvar kod ovog eksternog drajva je što je njegovo kućište napravljeno od posebne vrste silikona, koji ga čini otpornim na sve spoljne faktore (kiša, vetar, zračenja…), padove, potrese i vibracije. S njim možeš na plivanje, skijanje, planinarenje ili krstarenje bez bojazni da će tvojim podacima nešto da se dogodi – totalno cool, zar ne?

Vizuelno gledano ToughDrive se savršeno uklapa, kako uz elegantni, tako i uz opušteni, letnji autfit. Izuzetno je brz jer koristi USB 3.0 konekciju, što u prevodu znači da sa njim imaš mogućnost da prebaciš gigabajte i gigabajte podataka za svega nekoliko minuta.

Uz novi ToughDrive dobijaš i kvalitetan softver za brz backup podataka, kao i grupu alata za šifrovanje informacija, zahvaljujući kojima samo ti  možeš da im pristupiš. ToughDrive je za kratko vreme osvojio srca velikog broja korisnika širom sveta. Ukoliko se i tebi dopada, pogledaj na kojim prodajnim mestima možeš da nabaviš ovu korisnu stvarčicu!

One thought on “I čuva, i štiti – ToughDrive

Leave a Reply