PC računari

I štampa i štedi – Epson L100

Ako spadate u korisnike koji imaju potrebu za većim obimom štampe na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, onda je novi Epson-ov printer sa kontinuiranim dotokom mastila sve što vam treba. Njegova oznaka je L100 i predstavlja ultra kompaktno rešenje sa kojim dobijaš na visokim radnim performansama i značajnoj uštedi boje.

Vizuelno izgleda veoma atraktivno, lako se održava i spada u jedne od tiših u radu. Izuzetno je brz bilo da štampa tekst, grafiku ili slike, a kvalitet printa koji ti nudi je na najvišem mogućem nivou. Kao što smo ti napomenuli L100 se od ostalih inkjet printera na tržištu razlikuje po tome što dolazi sa odvojenim sistemom kertridža koji je eksternog tipa i koji ti omogućava da mastilo dolivaš po potrebi.

Sjajna stvar kod ovog štampača je i što ti neće zauzeti mnogo mesta na radnom stolu (zbog svojih skromnih dimenzija), a ako zatreba možeš ga lako poneti sa sobom jer spada u jedne od laganijih. Odlično se razume sa svim operativnim sistemima i cenovno je veoma, veoma korektno pozicioniran na tržištu.

Leave a Reply