PC računari

Intel Desktop matične ploče za moćne procesore

Izbor pravog procesora još uvek predstavlja najvažniju odluku koju ćete doneti. Ali izbor odgovarajuće matične ploče igra značajnu ulogu u vašem PC iskustvu. Intel Desktop matične ploče dizajnirane su da maksimiziraju PC iskustvo bez obzira kako planirate dakoristite svoj računar.

Sa najnovijim čipsetom i procesor tehnologijom Intel nudi kompletan spektar desktop ploča tako da možete odabrati jednu koja najbolje zadovoljava vaše potrebe. Pravi intel procesor sa pravom Intel desktop pločom je pravi izbor za vaš računar.

Intel Desktop ploče prolaze industrijske specifikacije i kroz rigorozne kontrole kvaliteta, testove operativnosti i pouzdanosti. Uključuju fault-tolerant BIOS update, jedinstvena karakteristika koja osigurava podizanje sistema i rad čak i u uslovima da prekid napajanja poremeti BIOS update proces.

Dostupne su sa vodećim softverom na tržištu tako da možete da učinite više od onoga što želite da učinite, odmah po vađenju iz kutije. Intel® Desktop ploče dolaze sa obezbeđenom podrškom za potrošače i garancijom od 3 godine.

Executive serija

Executive serija ploča poseduje ugrađenu upravljivost i hardversku bezbednost, što potrošačima obezbeđuje kompletnu, pouzdanu poslovnu PC platformu dizajniranu da poveća produktivnost zaposlenih.

Media serija

Media serija ploča kombinuje neophodne performanse sa vrhunskom tehnologijom čime se dostiže sam vrh digiitalnog iskustva za poslovne i kućne korisnike.

Extreme serija

Extreme serija ploča kombinuje besprekorne performanse sa cutting-edge tehnologijom kako bi se zadovoljila tražnja pravih gejmera, profesionalaca u oblasti digitalnih media i korisnika entry-level radnih stanica.

Classic serija

Classic Series ploča predstavlja idealan izbor za potrošače koji vode računa o budžetu, kojima je potrebno moćno ali ne toliko skupo rešenje sa poverenjem u Intel kvalitet i podršku. Open socket ploče iz Essential serije sada se nalaze u ovoj seriji.

Leave a Reply