PC računari

Izuzetni POS štampači kompanije Epson na sajmu Packtech Expo Balkan 2010

Tokom ovogodišnjeg sajma Packtech Expo Balkan 2010, posvećenom industriji ambalaže, koji se održao u hali 1 Beogradskog sajma, kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, predstavila je na štandu kompanije Shollex fiskalne štampače Epson TM-T260F i TM-U220A, kao i passbook matrični štampač PLQ-20.

“ Zadovoljstvo nam je da ove godine budemo prisutni na sajmu Packtech Expo Balkan 2010, gde smo zajedno sa našim partnerom kompanijom Shollex predstavili zanimljive modele Epson POS štampača. Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Shollex čiji je tim inženjera razvio posebne elektronske module, predviđene Zakonom o fiskalnim kasama, za dva modela Epson POS štampača, TM-T260F i TM-U220A, možemo da se pohvalimo da imamo u ponudi jedne od najizdržljivijih i najbržih fiskalnih štampača na našem tržištu.”

Izloženi modeli, karakteristični su po sledećim osobinama:

Epson TM-T260F je dvostanični termalni štampač, velike brzine štampanja isečka za kupca i kontrolne trake. Ovaj štampač je specijalizovan za fiskalna POS rešenja i postiže brzinu od 150 mm u sekundi pri štampanju isečka za kupca i 100 mm u sekundi za kontrolnu traku. Ono što je do sada bio glavni problem u domenu matričnih štampača to više nije za termalni štampač: istovremeno štampanje isečka za kupca i kontrolne trake sa brzinom od 100 mm u sekundi. Ovo ga čini znatno bržim od matričnih štampača, a takođe i tišim u radu.

Epson TM-U220 je inovativan i pouzdan matrični POS štampač, jednostavan za upotrebu. Standardno može da štampa sa dve boje, a od glavnih karakteristika se izdvajaju: drop-in način ubacivanja papira, podesivi automatski sekač papira i poklopci jednostavni za otvaranje radi brzog pristupa i održavanja. Prihvata seriju različitih širina papirnih rolni i ima u ponudi razne opcione interfejse, kao što su: paralelni, USB i bežični interfejs velike brzine.

Epson PLQ-20 povećava brzinu i raznovrsnost štampanja u bankarskom i javnom administrativnom sektoru. Konstruisan tako da traje, lako prima velike količine štednih knjižica, viza, karata i drugih dokumenata. Kompaktan je, lako se povezuje i dovoljno fleksibilan da može da se uklopi u vaše jedinstvene informatičke i prostorne zahteve. Bez obzira na to da li štampate na štednim knjižicama, pasošima, kartama ili vizama, potreban vam je brz i pouzdan štampač. Epson PLQ-20 poseduje sve što je potrebno da odgovori na vaše poslovne zahteve. Poseduje brojne standardne i opcione funkcije i moguće je dobiti i verziju sa čitačem/pisačem magnetnih kartica (Epson PLQ-20M).

Leave a Reply