PC računari

Jubilarno zlatno izdanje Verbatimovog 2,5” prenosnog hard diska

Verbatim, specijalista za skladištenje podataka, ove godine slavi četrdesetu godišnjicu. Kako bi obeležila jubilej, kompanija je izdala ograničenu seriju zlatnog prenosnog hard diska. Sjajno zlatno kućište jubilarnog izdanja skriva 2,5” disk kapaciteta 500 GB koji dolazi sa softverom za backup i sinhronizaciju podataka.

Disk je kompatibilan sa PC i Mac računarima i dostupan je u maloprodajama ograničeno vreme po preporučenoj cijeni od 11.299,00 dinara.

Na disku se nalazi softver za backup Dmailer, kompatibilan s PC i Mac računarima, koji ne zahteva instalaciju. Pokreće se direktno sa diska , zahvaljujući čemu je izrada sigurnosnih kopija podataka vrlo brza i jednostavna, čak i za početnike.

Verbatimov softver za sinhronizaciju, koji se takođe nalazi na disku, omogućuje korisnicima pouzdanu sinhronizaciju datoteka i mapa, od podataka iz Outlooka ili Windows Maila preko kalendarskih zapisa pa do dokumenata, slika i videa. Zahvaljujući tome, korisnici mogu poneti sadržaj sa svog računara gde god žele i koristiti na drugim računarima. Verbatimov softver sinkronizuje podatke nakon povratka, omogućujući tako korisnicima da svoje podatke drže uvek ažurnima.

Disk je opremljen brzim (480 Mbit/s) USB 2.0 priključkom preko kojeg dobija i struju za rad, a zahvaljujući maloj masi od 161 grama, idealan je za prenošenje.

Verbatim je u svoju četrdesetu godinu ušao kao treći po veličini proizvođač na evropskom tržištu za digitalno skladištenje podataka i kao svetski lider u optičkim medijima.

Od naših prvih godina s trakama i floppy disketama do današnjeg širokog ranga optičkih i flash proizvoda, eksternih diskova i dodataka, Verbatim je oduvek bio povezivan s kvalitetom i pouzdanošću. Te vrednosti su osnove našeg uspjeha i uvek će biti u središtu našeg delovanja, dok slavimo četrdesetu godišnjicu i nastavljamo s razvojem inovativnih i popularnih proizvoda za potrošače i profesionalne korisnike”, kaže Gary Milnet, predsednik kompanije Verbatim EUMEA.

Leave a Reply