PC računari

Kingston 24GB Triple-Channel memorijski set za Intel Core i7 sisteme

Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih uređaja, danas je objavio da će početi sa isporukom najvećeg seta Kingston HyperX® DDR3 memorija do danas.

Korisnici Intel Core i7 i X58 platforme sada mogu da unaprede svoje sisteme do ekstremnih performansi sa Kingstonovim 1600MHz 24GB HyperX setom sačinjenog od čak šest 4GB modula. Za Core i5, P55 chipset entuzijaste, Kingston će ponuditi 1600MHz set, od ukupno 16GB koji čine četiri 4GB modula kako bi iskoristili potpunu prednost dual-channel performansi.

Zadovoljstvo nam je da učinimo dostupnim najveće HyperX memorijiske setove do sada profesionalnim korisnicima, multimedijalnim profesionalcima ili super entuzijastima koji žele kompletnu podršku,” rekao je Mark Tekunoff, viši menadžer za tehnologije, kompanije Kingston®.

Korisnici koji rade sa najnovijim operativnim sistemima kao što je Windows 7 mogu da drže nekoliko programa otvorenim, da pokreću memorijski intezivne video ili foto aplikacije, da pokrenu veći broj virtualnih mašina koristeći 24GB ili 16GB DDR3 HyperX memorije, uz više efikasnosti i performanse kao nikada do sada.”

1600MHz triple i dual-channel setovi se preporučuju da se koriste na najboljim matičnim pločama na tržištu od najboljih proizvođača kao što su Asus i Gigabyte.

Leave a Reply