PC računari

Kingston DataTraveler Mini 3.0 fleš disk nove generacije

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog proizvođača memorijskih proizvoda, predstavila je danas DataTraveler® Mini 3.0 USB fleš disk. DataTraveler Mini 3.0 je najnoviji član Kingston USB 3.0 porodice sa tankim i modernim kućištem i karakteriše ga velika brzina prenosa za skladištenje muzike, fotografija, video sadržaja i dokumenata.

DataTraveler Mini 3.0 je idealan za korisnike koji tragaju za diskom lepe spoljašnosti i malih dimenzija. Dolazi u više boja koje se uklapaju u svačiji životni stil i u atraktivnom metalnom kućištu koje USB štiti od oštećenja koja nastaju dok se nosi na privesku za ključeve, novčaniku ili tašni.

kingston-datatraveler-3.0

DataTraveler Mini 3.0 prednjači u poboljšanju performansi koje nudi USB 3.0 tehnologija a kompatibilan je i sa postojećim USB 2.0 portovima.
Kombinacija forme, funkcije i stila čini DataTraveler Mini 3.0 idealnom kombinacijom za uređaje na kojima su USB portovi blizu. Disk bez poklopca je dostupan u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB.

“Naš najnoviji USB fleš disk omogućava korisnicima da sa stilom skladište i čuvaju video sadržaje u visokoj rezoluciji, muziku, fotografije i druge dokumente velikog kapaciteta. Zavidna brzina prenosa podataka pomaže da se uštedi vreme, a dizajn u boji ovaj disk izdvaja od drugih čineći ga idealnim poklonom za praznike,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.

DataTraveler Mini 3.0 je podržan petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću

Leave a Reply