PC računari

Hard diskovi dobijaju novi smisao uz novo efikasno Kingston Desktop SSD rešenje

Osvežite vaš desktop nadogradnjom postojećeg Hard drajva sa Kingston SSDNow 30GB V Series kompletom

Kingston Digital, Inc, članica za proizvodnju fleš memorija kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih uređaja, danas je predstavila Kingston® SSDNow V serije 30GB Boot Drive, poslednji model iz V (Value) serije solid-state drajvova (SSD). Po ceni od ispod 100Eur, Kingston® SSDNow V Serije 30GB Boot Drive je jedan od najboljih i naj isplatljivijih uređaja za ubrzanje prilikom podizanja sistema, isključivanja sistema i vremena za učitavanje aplikacija.

U realnom svetu, nadogradnja SSDNow 30GB drajva, je bitna zbog ubrzanja vremena za učitavanje i zatvaranje web pretraživača kao što su Internet Explorer ili Firefox, i programa kao što su iTunes ili Photoshop koje iznosi čak do 6 puta u odnosu na postojeće hard diskove unutar desktop računara,” rekao je Ariel Perez, biznis menadžer kompanije Kingston.

Kao deo Kingstonovog cilja da omogući lakšu nadogradnju korisnicima koji se prvi put susreću sa ovakvim proizvodom, drajv je takođe dostupan u all-in-one pakovanju zajedno sa cloning software-om, 2.5″ prema 3.5″ montažnim držačima i SATA produžetcima za struju i prenos podataka. Cloning software sadrži lako i jednostavno uputstvo kako da prebacite sadržaj sa postojećeg hard disk drajva (HDD) na SSDNow. Jednom klonirani, operativni sistem i aplikacije, pokretaće se sa SSDNow dok će HDD služiti za skladištenje podataka kao što su muzika, video, razni fajlovi i fotografije.

Kingston SSDNow V Serije 30GB Boot Drive počeće da se isporučuje u Februaru. Isporučuje se sa trogodišnjom garancijom, uključenom 24/7 podrškom i poznatom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posetite www.kingston.com/europe .

Leave a Reply