PC računari

Kingston Digital predstavlja novi USB disk sertifikovan za Windows To Go

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila Kingston® DataTraveler® Workspace USB fleš disk.

DataTraveler Workspace je sertifikovan za Windows To Go, ključnu karakteristiku Windows 81 Enterprise sistema. DataTraveler Workspace omogućava korporacijama da pruže zaposlenima potpuni desktop na eksternom USB disku omogućavajući im tako da podignu i koriste Windows 8 na prenosnim uređajima. Ovaj novi disk je jedinstven eksterni USB 3.0 uređaj koji je sposoban za perfomanse koje odlikuju SSD.

DataTraveler Workspace je napravljen specijalno za organizacije koje žele da koriste novu Windows To Go mogućnost koja se nalazi u Windowsu 8 Enterprise. Disk je dizajniran kako bi pomogao IT administratorima u podršci njihove baze mobilnih korisnika – od zaposlenih na daljinu do eksternih podizvođača i konsultanata. DataTraveler Workspace pomaže kompanijama i organizacijama da ispune kako BYOD (bring your own device) zahteve, tako i zahteve koji osiguravaju povraćaj podataka u slučaju problema.

“U današnjem poslovanju prošli smo kroz revolucionarni preokret kada je u pitanju radna snaga, korišćenjem inovacije mi nudimo korisnicima efektivnu alternativu kako bi im pomogli u sigurnom i efikasnom pristupu korporativnoj mreži bezobzira gde se nalaze na svetu”, izjavio je Karri Alexion-Tiernan, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Microsoft zadužen za Windows Enterprise. “Uz Kingston DataTraveler Workforce korisnici će imati mogućnost da isporuče sjajno iskustvo korišćenja Windows 8 sistema sa USB diska”.

“Tokom prošle godine radili smo marljivo sa kompanijom Microsoft kako bi razvili USB fleš disk koji ispunjava zahteve Windows To Go-a, ali takođe pruža i perfomanse, fleksibilnost i dugotrajnost koju naši korisnici poznaju”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Nastavićemo sa inovacijama tokom sazrevanja tržišta i imamo to zadovoljstvo da smo jedan od izabranih proizvođača koji isporučuju sertifikovan Windows To Go USB fleš disk.”

Leave a Reply