PC računari

Kingston Digital omogućava TRIM podršku, povećava kapacitet kod novih, bržih SSD Now V+ Solid-State drajvova

Druga generacija SSD-ova pojačava sistemske performanse

Kingston Digital, Inc, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih uređaja, predstavila je drugu generaciju Kingston SSDNow V+ solid-state drajva. Kingston SSDNow V+ solid-state drajv sadrži Windows® 7 TRIM podršku, dustupan je u kapacitetima do 512GB veličine i omogućava brže performanse u odnosu na prethodnu generaciju.

“Novi Kingston SSDNow V+ je idealan solid-state drajv za potrošače koji imaju veće zahteve i za poslovno okruženje gde su efikasnost i performanse bitne, kao i kod mnogih drugih sistemskih resursa koji su u upotrebi,” rekao je Ariel Perez, SSD business manager, Kingston®. “Korisnici će biti produktivniji s obzirom da drajv karakteriše TRIM podrška, dostupan je u većim kapacitetima, ukupna brzina mu je veća, a poboljšana je i brzina čitanja/pisanja.”

Dodavanje TRIM podrške pomaže da se očuva optimalna brzina Kingston SSDNow V+ uređaja tokom njegovog radnog veka.. Korišćenjem PCMark® Vantage 1.0.1 za Windows 7, 512GB Kingston SSDNow V+ drajv zabeležio je skor od 28,264, gde su 7200RPM hard-disk drajvovi postigli 3,294**. PCMark Vantage 1.0.1 za Windows 7 izvršava serije testova kao što su podizanje operativnog sistema, učitavanje fotografija, dodavanje muzike u Windows Media Center i učitavanje aplikacija. Rezultat je indikator koliko se bajtova prebacuje po sekundi.

Kingston SSDNow V+ je najnoviji uređaj u Kingstonovoj SSDNow porodici solid-state drajvova. Dostupan je u kapacitetima od 64GB, 128GB, 256GB i 512GB. Kao deo Kingstonovog cilja da se obezbedi lak sistem nadogradnje, drajv je takođe dostupan u pakovanju koje sadrži software za kloniranje, 2.5″ USB kućište, 2.5″ na 3.5″ držače i SATA kablove za struju i prenos podataka.

Kingston SSDNow V+ solid-state drajv isporučuje se sa trogodišnjom garancijom, uključenom 24/7 podrškom i poznatom Kingston pouzdanošću.

Kingston SSDNow V+ karakteristike i specifikacije:

· Sekvencijalna brzina*: 230MB/sec. čitanje

180MB/sec. pisanje

· Inovacije: 2.5″veličina; koristi MLC NAND fleš memorijske komponente

· Tih: radi tiho i ne greje se, bez pokretnih delova

· Otpornost na udarce: bez pokretnih delova; što znači da SSD izdržava teže uslove

· Podržava S.M.A.R.T.: Tehnologija za sopstveno nadgledanje, analizu i izveštavanje tokom rada

· Garancija: trogodišnja Kingston garancija, 24/7 tehnička podrška

· Interfejs: SATA 1,5Gb/s i 3.0Gb/s

· Kapacitet1: 64GB, 128GB, 256GB, 512GB

· Izdržava temperature: -40° C do 85° C

· Temperature tokom rada : 0° C do 70° C

· Dimenzije: 69.85mm x 100mm x 9.5mm

· Težina: 84 grams

· Vibracije tokom rada: 2.17G

· Vibracije van rada: 20G

· Operativni šok: 1500G

· Potrošnja struje: 2.6W u radu, 0.15W van rada

· Očekivani radni vek: 1,000,000 časova MTBF

Leave a Reply