PC računari

Kingston HyperX Low Latency memorijski moduli

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica korporacije Kingston Technology Company Inc., nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavila da će početi sa isporukom novih HyperX Limited Edition memorija niske latencije, u crnoj boji, namenjenih gejmerima i overklokerima. Ovi memorijski moduli iz ograničene serije biće ekskluzivno dostupni samo u istočnoevropskom regionu.

Budući da pripadaju ograničenoj seriji, sa posebnim crnim hladnjakom u paru sa niskom CAS latencijom koja iznosi samo 7, ovi moduli su neophodni svim gejmerima ientuzijastima. „Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo ovu posebnuograničenu seriju gejmerima i entuzijastima u Srbiji”, izjavio je Dejan Škuletić iz kompanije Kingston Technology Europe, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. „Kombinacija niske latencije i hladnjaka koji optimizuje odvođenje toplote obezbediće gejmerima i entuzijastima ultimativno PC iskustvo.”

Ovi HyperX Limited Edition memorijski moduli niske latencije savršeno upotpunjuju sive i crne P67 matične ploče. Novi dizajn hladnjaka pomaže optimizaciju odvođenja toplote. Ovaj dvokanalni memorijski komplet dostupan je sa frekvencijom od 1600 MHz u kapacitetu od 4GB. HyperX Low Latency Limited Edition memorijski moduli u potpinosti podržavaju XMP memorijske profile i konfigurisani su na 1.65V, po preporuci Intela, kako bi dostigli optimalnu brzinu.

Leave a Reply