PC računari

Kingston HyperX na 2133MHz XMP sertifikovan za Intel Sandy Bridge P67 platformu

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technolog, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavla da su Kingston HyperX memorijski kompleti od 8GB i na 2133MHz dobili Intel XMP sertifikat za P67 Sandy Bridge platformu. Kingston HyperX T1 četvorokanalni kompleti (Kingston deo #:KHX2133C9AD3T1FK4/8GX) su prvi na svetu  memorijski kompleti od 8GB koji su sertifikovani. Kompanija Intel je objavila rezultate XMP sertifikata na:

http://www.intel.com/consumer/game/extreme-memory.htm

“Novi HyperX memorijski kompleti od 8GB su dizajnirani da pomere granice novih P67 matičnih ploča kako u brzinama, tako i kapacitetu,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer razvoja poslovanja u Adria regiji, kompanija Kingston. “Naši 2133MHz T1 moduli koje karakterišu visoki hladnjaci prošli su rigorozna testiranja, kako kod nas, tako i u Intel kompaniji, kako bi dobili XMP sertifikat. Ovo je savršen komplet za entuzijaste koji žele dapostignu maksimalne performanse na novim Sandy Bridge platformama.”

Kingston je nove komplete podvrgao dugom testiranju na Asus P8P67 PRO i Gigabyte GA-P67-UD4 matičnim pločama u svojim laboratorijama. Nakon uspešnih testiranja, moduli su zatim poslati u Intel na dalju validaciju.

2133MHz 8GM četvorokanalni memorijski kompleti imaju preporučenu cenu od 244 evra (Preporučena maloprodajna cena). Kingston HyperX memorija je podržana doživotnom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom koja je dostupna non-stop.

Leave a Reply