intel
PC računari

Kingston HyperX najavljuje globalno sponzorstvo osme sezone Intel Extreme Masters-a

Kingston Technology Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog proizvođača memorijskih proizvoda, danas je najavila da će, kao  najnoviji globalni sponzor osme sezone Intel Extreme Masters-a (IEM), dati podršku eSports-u kako bi se uzdigao na sledeći nivo. Kingston HyperX pridružiće se Intel Extreme Masters-u na turneji po Njujorku, Singapuru, Sao Paulu i na svetskom finalu u Poljskoj. Tokom turneje, HyperX memorijski moduli biće korišćeni širom sveta u preko 120 “elite pro”  sistema za igranje na turnirima kako bi pružili najnovije performanse najboljim svetskim gejmerima.

intel

Kinston je otpočeo svoje sponzorstvo na upravo završenoj ChinaJoy svetskoj konferenciji mobilnih igara u Šangaju, Kini. U nastavku turneje Kingston će online putem i putem društvenih medija poklanjati proizvode , uključujući HyperX memoriju, SSD diskove i USB Flash diskove. Sa jubilarnih 10 godina postojanja, HyperX je linija Kingston proizvoda visokih performansi koja obuhvata memorijske module, SSD-ove i USB Flash diskove.

“Veoma smo srećni što sarađujemo sa proizvođačem memorijskih proizvoda koji je tako blizak eSports-u,” izjavio je Michal Blichaz, direktor Pro Gaming, ESL. “HyperX je sve što treba gejmerima i radujem se fantastičnoj IEM sezoni koju ćemo imati zajedno.”

“Ovo je veoma značajan trenutak za Kingston HyperX budući da smo se udružili sa jednim od vodećih svetskih eSport turnira kako bi igračima širom sveta obezbedili vrhunski kvalitet takmičenja zajedno sa hardverom najviših performansi,”  izjavio je je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Ponosni smo na proslavu desetogodišnjice HyperX brenda i radujemo se što ćemo takmičenje u  ovogodišnjoj sezoni učiniti najboljom turnejom do sad.”

 

 

Kingston HyperX je podržao svetsko takmičenje u gejmingu kroz sponzorstvo organizacija sa profesionalnim timovima uključujući Evil Geniuses, SK-Gaming, Team SoloMid, World Elite, Taipei Assassins i mnoge druge.

HyperX je takođe sponzorisao glavne eSports turnire kao što su DreamHack series, IGN Pro League, North American Star League i mnoge druge LAN događaje širom sveta. Kingston je podržao gejming sa ciljem da pomogne rast eSports-a i pruži gejmerima kvalitetne proizvode koji će poboljšati njihovo igračko iskustvo. Za više informacija molimo vas da posetite Kingston HyperX sajt.

“Kingston proslavlja 25 godina poslovanja na tržištu memorijskih proizvoda. Kompanija je osnovana 17. oktobra 1987. i prerasla je u najvećeg nezavisnog proizvođača memorija na svetu. Video sa proslave dvadesetpetogodišnjice, sa više informacija uključujući i istorijat Kingstona, možete pogledati ovde. Pored toga, HyperX memorija slavi svoju desetogodišnjicu. Prvi HyperX memorijski modul visokih performansi je predstavljen u novembru 2002.

Leave a Reply