PC računari

Kingston HyperX Plug and Play memorija visokih performansi

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica korporacije Kingston Technology Company Inc., nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavila novu seriju memorija visokih performansi namenjenu entuzijastima pod nazivom HyperX® Plug and Play (PnP).

HyperX PnP su prvi moduli koji postižu visoke frekvencije na Intel Core i5 i i7 procesorima druge generacije.Ova memorija je programirana na višim frekvencijama i kada se priključi na sistem koji koristi Sandy Bridge čipset, automatski startuje na 1600 MHz ili 1866 MHz kako na desktop tako i na laptop računarima.

Moduli su programirani po JEDEC standardu i podržavaju frekvencije od 1600MHz i 1866MHz. Korišćenje je jednnostavno, samo postavite memoriju i startujte mašinu, jer sistem automatski prepoznaje veće brzine memorije i nema potrebe za dodatnim podešavanjima u BIOS-u. Korisnici će primetiti poboljšanje performansi budući da je overklokovanje sa HyperX Plug and Play modulima automatsko. Šatviše, ovi moduli su kompatibilni sa starijim DDR3 sistemima na tržištu.

Tim koji je konstruisao HyperX je temeljno i inovativno radio na dizajnu memorijskog modula koji automatski poboljšava performanse bez dodatnih koraka za overklokovanje, ” izjavio je Dejan Škuletić iz kompanije Kingston Technology Europe, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. “Sa podešavanjima po JEDEC standardu po kojima se kreiraju tajminzi, entuzijasti mogu maksimalno iskoristiti prvobitne frekvencije na aktuelnim Sandy Bridge sistemima i starijim DDR3 mašinama.”

HyperX Plug and Play memorija je dustupna putem Kingstonovog ovlašćenog kanala distributera, prodavaca i online prodaje. Kingston HyperX memorija podržana je doživotnom garancijom i besplatnom 24/7 tehničkom podrškom. Za više informacija, molimo vas posetite Kingstonov sajt na adresi www.kingston.com/europe.

Leave a Reply