PC računari

Kingston HyperX SO-DIMM moduli na 1600MHz

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorija, danas je predstavila nove Kingston HyperX SO-DIMM setove na 1600MHz, kapaciteta 4GB i 8GB. Dvosmerni plug-and-play CL9 memorijski setovi su najbrži moduli na tržištu koji su specijano dizajnirani da podrže notebook i mobilne platforme koristeći novu, drugu generaciju mobilnih procesora iz Intel Core familije, pod radnim nazivom “Huron River”.

Naši najnoviji HyperX SO-DIMM moduli predstavljaju najbolji način da se unaprede performanse notebook i personalnih račinara, kao i mini- ITX matičnih ploča i mobilnih sistema, zamenjujući standrardne memorije modulima velike brzine i većeg kapaciteta,” izjavio je Stephane Rizzetto, menadžer za razvoj DRAM poroizvoda za EMEA regiju, kompanija Kingston.

„ Sa uprošćenom plug and play funkcijom ovih memorija, sistemske performanse su unapređene brzo i efikasno, bez potrebe za manuelnim podešavanjem BIOS-a ili overklokovanim profilima.”

Novi HyperX SO-DIMM moduli su dostupni kao DDR3 memorije na 1600MHz u setovima od 4GB i 8GB. Kingston HyperX memorija se isporučuje sa doživotnom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom 24/7.

Leave a Reply