kingston-kc300
PC računari

Kingston isporučuje memorije za rastuće x86 i ARM mikroserver tržište

1.35v ECC SO-DIMM-ovi, neregistrovani DIMM-ovi dostupni su u verzijama sa frekvencijom od 1600MHz, 1333MHz i kapacitetima od 8GB i 4GB

Kingston Technology Europe Co LLP, članica kompanije Kingston Technology Company Inc., nezavisnog  svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavila da počinje sa isporukom  memorijskih rešenja za mikroservere, novog i rastućeg segmenta tržišta servera. Kingston® raspolaže sa niskonaponskim 1.35V  ECC SO-DIMM-ovima i neregistrovanim DIMM-ovima frekvencije 1600MHZ i 1333MHz koji podržavaju x86 i ARM procesore i system-on-chip (SoC) rešenja.

kingston-kc300

Mikroserveri brzo dobijaju na popularnosti jer kompanije traže moćna ali energetski i prostorno efikasna rešenja koja služe specifičnim potrebama data centara ili cloud aplikacijama. Primeri su web i cloud hosting i big data primena gde se terabajti ili petabajti informacionih setova  analiziraju u sekundi. Kingstonovi niskonaponski memorijski moduli visokih performansi za mikroservere su savršen spoj koji pomaže pri obavljanju ovih zadataka.

“Novi SoC dizajni male potrošnje kao što su Avoton iz Intel-a i dizajn baziran na ARM-u iz Calkeda , Applied Micro i Marvell-a  među prvima su omogućili naprednim korisnicima uvođenje mikroservera na tržište servera, ” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.” Budući da se tržište mikroservera  razvija i raste mi smo tu da našim partnerima i klijentima ponudimo  memorije visokih performansi i male potrošnje.

“Kingston proslavlja 25 godina poslovanja na tržištu memorijskih proizvoda. Kompanija je osnovana 17. oktobra 1987. i prerasla je u najvećeg nezavisnog proizvođača memorija na svetu. Video sa proslave dvadesetpetogodišnjice, sa više informacija uključujući i istorijat Kingstona, možete pogledati ovde. Pored toga, HyperX memorija slavi svoju desetogodišnjicu. Prvi HyperX memorijski modul visokih performansi je predstavljen u novembru 2002.

One thought on “Kingston isporučuje memorije za rastuće x86 i ARM mikroserver tržište

Leave a Reply