PC računari

Kingston lansira prvi SandForce-based SSD

Kingston Digital, Inc., ogranak za Flash memorije kompanije Kingston Technology Company, Inc., svetskog liedera za memorijske proizvode, danas je najavio isporuku SSDNow KC100, prvog SATA Rev. 3.0 (6Gb/s) business-equipped SSD ove kompanije. KC100 koristi najnoviji SandForce® kontroler. Ovaj moćni SSD isporučuje izuzetne performanse i instant povećanje produktivnosti svakog sistema.

KC100 je pokriven petogodišnjom garancijom i koristi SandForce’s DuraClass™ tehnologiju, KC100 čime se postiže prvoklasna zaštita podataka. Korporacije mogu biti sigurne da su im podaci bezedni jer uređaj nudi napredne mogućnosti koje obezbeđuju optimalan nivo izdržljivosti i performansi. Zaštita integriteta podataka vrši se u pozadini, transparentno ali tako da nikada ne remeti svakodnevno poslovanje.

KC100 je jedini business-equipped SSD koji nudi S.M.A.R.T atribute za poslovne korisnike. SSD statistika korišćenja, stanja i životnog ciklusa može se pratiti uz industrijski standard i javno dostupnim alatima za S.M.A.R.T monitoring. Na ovaj način se obezbeđuje bezbrižan rad IT sektora znajući da su im zaposleni zbrinuti jer KC100 client-side SSD su pouzdani i rade optimalno

Leave a Reply