PC računari

Kingston Mini Fun USB fleš drajv

Kompanija Kingston Technology Europe LTD, članica korporacije Kingston Trchnology Inc., nezavisnog svetskog lidera u oblasti memorijskih proizvoda, danas je najavila Kingston DataTraveler®Mini Fun druge generacije 2 (G2) USB fleš drajv vedrih boja. Najnoviji Kingstonov proizvod postoji u sjajnim bojama, gumenom kućištu i minijaturnoj veličini, oživljavajući pritom Kingstonov omiljeni dizajn.

„Ovi šareni zabavni drajvovi mogu da se uklapaju, tako da dobijete drugačije i privlačne oblike. Korisnici mogu da učestvuju u njihovom dizajnu i naprave nešto novo i kreativno svaki dan”, izjavio je Džim Selbi, Menadžer sektora za marketing za proizvode u Evropi kompanije Kingston Digital Europe. „Prilagodljivi Kingston DataTraveler Mini Fun G2 je savršen saputnik za skladištenje podataka jer uvek možete da imate uz sebe omiljena dokumenta, fotografije, muziku na mini drajvu,  toliko malom da možete da ga ponesete bilo kuda.”

Novi Kingston DataTraveler Mini Fun G2 ima neravno gumeno kućište, kao i tri različite kombinacije boja, tako da korisnici mogu da mešaju i slažu boje. Minijaturni dizajn i jarke boje čine ovaj USB fleš drajv idealnim za kuću, školu i put. Kingston DataTraveler Mini Fun G2 je dostupan u kapacitetima od 2GB, 4GB i 8GB pri čemu svaki od njih nudi drugačiju kombinaciju boja.

Leave a Reply