PC računari

Kingston obezbeđuje neprekidan Ashvertising uz pomoć SSD tehnologije

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd danas je najavila da je Ashvertising, kompanija sa sedištem u Belgiji specijalizovana digitalno reklamiranje na pepeljarama na otvorenom prostoru, izabrala Kingstonove SSDNow V Series diskove (SSD) kao zvaničnu komponentu koja pokreće njihove digitalne ekrane. Ova kompanija je izabrala SSD umesto hard diska (HDD) zbog sposobnosti SSD diskova da istraju u ekstremnim vremenskim uslovima i omoguće bolje performanse za kvalitetno reklamiranje.

Kombinacijom pepeljara i digitalnih ekrana, kompanija Ashvertising je dizajnirala rešenje koje omogućava da brendovi budu vidljivi za ciljnu grupu pušača na javnim mestima. Celokupni poslovni model kompanije Ashvertising zasnovan je na rešenju za javna mesta koje operiše 24-7, uz minimalna održavanja i bez prekida. Tokom faze testiranja HDD-ovi često nisu podržali reklame u nepovoljnim vremenskim uslovima. „Bez želje za pokretnm delovima, rešili smo da implementiramo Kingstonove SSDNow diskove V serije zbog njihove superiorne pouzdanosti i izdržljivosti u ekstremnim vremenskim uslovima”, izjavio je Vinsent Gijom, generalni direktor kompanije DSC. „Unapređene performanse koje pružaju SSD-ovi takođe obezbeđuju bolji kvalitet digitalnih reklama.”

Dejan Škuletić iz kompanije Kingston Technology Europe, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije izjavio je: „Dok Fleš donosi revoluciju u serverska rešenja i računarske platforme, svedoci smo sve većeg rasta industrijskog sektora. Naše partnerstvo sa kompanijom Ashvertising pokazuje benefite koje SSD može omogućiti na ovom tržištu.”

Leave a Reply