PC računari

Kingston održava StarCraft II turnir povodom jubilarnih 10 godina HyperX-a

Kompanija Kingston je najavila da će održati besplatan onlajn StarCraft® II turnir u cast desetogodišnjice HyperX® linije proizvoda. Od 2002. godine Kingston® HyperX proizvodi su postali memorija izbora zaigrače, entuzijaste, overklokere i proizvođače sistema. Ova turnir je prilika za Kingston da se zahvali održavanjem manifistacije koja pruža korisnicima i obožavateljima nešto za uzvrat.

Igrači širom sveta će se takmičiti onlajn sa ciljem da se kvalifikuju za finale koje će se održati uživo u Las Vegasu tokom CES sajma u januaru 2013.godine. Uz to osmoro profesionalnih igrača će se priključiti grupi od 16 najboljih igrača kako bi se borili za jednu od četiri novčane nagrade koje ukupno iznose 15.000 dolara i titulu prvog HyperX šampiona ikada.

Registracije za turnir su otvorene za sve od 17. septembra do 27. septembra 2012. Učestvovanje ne zahteva nikakvu kupovinu proizvoda. Onlajn takmičenje će biti održano od 1. oktobra do 30. novembra 2012. Finale koje će se održati uživo će biti 7. i 8. januara tokom trajanja internacionalnog CES sajma 2013. Pobednik na prvom mestu i HyperX šampion će dobiti 7.000 dolara, drugo mesto dobija 4.500 dolara, treće mesto dobija 2.500 dolara i četvrto 1.000 dolara.

“Podržavali smo igračku industriju tokom 10 godina koliko je HyperX već dostupan i oni su podržavali nas”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Želeli smo da kreiramo zabavan događaj koji bi nam omogućio da se odužimo našim obožavateljima i lojalnim kupcima. Ovo je odlična prilika za njih da uživaju u takmičenju među sobom i osvoje odlične nagrade.”

Leave a Reply