PC računari

Kingston predstavlja vodeno hlađene memorije u svojoj HyperX seriji

HyperX porodica proizvoda postala je šira sa novom “H2O” memorijoskim modulom. Kingston Technology Company, Inc., nezavisni vodeći svetski proizvođač memorija, objavio je vest o stavljanju u prodaju novog modela memorije koji nosi oznaku HyperX ‘H2O’ vodeno hlađene DDR3 dvo i tro kanalne memorije. Sa frekvencijom od 2133 MHz i kapaciteta do 6GB, H2O je najnoviji dodatak porodici  HyperX proizvoda i podržava sve potrebe računarskih entuzijasta i ozbiljnih gejmera  koji modifikuju računare sa vodenim hlađenjem.

“Vodeno hlađenje je poželjno zbog veoma male buke kao i dugoročne pouzdanosti. Donosimo vam HyperX H2O kao rešenje za PC entuzijaste koji žele da naprave računar hlađen vodom, a sada imaju priliku da za to koriste kvalitetne Kingston proizvode” izjavio je Mark Tekunoff, senior technology manager u kompaniji Kingston. “HyperX H2O je prirodni nastavak Kingstonove ponude namenjene ozbiljnim gamerima i entuzijastima.”

Kingston predstavlja tri HyperX DDR3 proizvoda u novoj H2O liniji proizvoda: dva 4GB dvo-kanalna modula (2000MHz, 2133MHz) te 6GB tro-kanalni modul na 2000MHz. H20 je dostupan za nabavku putem Kingstonove mreže autorizovanih distuirbutera.

Leave a Reply