PC računari

Kingston Secure USB fleš diskovi sledeće generacije

Prilagodljiva zaštita podataka, radi kako na Mac tako i na PC sistemima

Kompanija Kingston Digital danas je najavila drugu generaciju popularnog DataTraveler® Locker+ Secure USB fleš diska za standardne korisnike. Novi, povoljniji DataTraveler Locker+ G2 radi naizmenično na Mac OS X i Windows sistemima i svi podaci su bezbedni zahvaljujući hardverskoj enkripciji.

Korisnici jednostavno podese lozinku za pristup prilikom prve upotrebe, a za korišćenje diska je dovoljno samo priključiti ga, bez potrebe za dodatnim softverom ili particijama. DataTraveler Locker+ G2 takođe poseduje program za podešavanje lozinke koji omogućava korisnicima da čuvaju imena i lozinke za najviše 20 naloga. Moderno, izdržljivo metalno kućište takođe poseduje otvor za ključeve, za jednostavno kačenje na ranac, torbu ili tašnu.

“Bezbednost podataka standardnih korisnika je jednostavna i pristupačna sa novim DataTraveler Locker+ G2 fleš diskom. Enkripcija podataka čini ga savršenim fleš diskom za čuvanje informacija van domašaja nepoznatih osoba u slučaju da se ikada izgubi,” izjavio je Kristijan Jarozinski, menadžer za Flash i HyperX proizvode u Evropi, u kompaniji Kingston Digital Europe. “Korisnici mogu prenositi podatke od Mac do PC sistema jednostavno, kao i bezbedno čuvati informacije o logovanju na veb sajtove sa uključenim programom za lozinke.”

DataTraveler Locker+ G2 dostupan je u kapacitetima od 4GB, 8GB, 16GB i 32GB. Podržan je petogodišnjom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom.

One thought on “Kingston Secure USB fleš diskovi sledeće generacije

  1. Aca

    Hm, veoma interesantno!

    Nadam se da je i pouzdanost uređaja na odgovarajućem nivou – mnogo većem od pouzdanosti fleš plastikanera. Da ne bude da kupimo Mercedesa, a on stane na trećem ćošku.

Leave a Reply