PC računari

Kingston Technology predstavlja HyperX Limited Edition memoriju crne boje i HyperX kuler crne boje

Kingston Technology Europe Ltd, predstavništvo Kingston Technology Company Inc., nezavisni svetski lider u proizvodnji memorija, danas je objavio da je počeo isporuku nove HyperX Limited Edition memorije i HyperX® kulera u crnoj boji. Kingston HyperX Limited Edition momorija će ekskluzivno biti dostupne u Srbiji i Poljskoj, a kasnije i u drugim zemljama evrope.

Kao Limited Edition (serija u ograničenim količinama), crni pasivni kuleri predstavljaju Kingston HyperX momoriju za entuzijaste i igrače u potpuno novom svetlu, dok u isto vreme garantuju iste performanse kao kod njihovih već opšte poznatih plavih pasivnih kulera. “Kingston HyperX crna Limited Edition memorija je od izuzetne važnosti za svakog entuzijastu koji želi da unapredi svoj kompjuterski sistem,” izjavio je Stefan Rizeto, menadžer za razvoj proizvoda DRAM, Kingston Technology Europe. “Sa Kingston HyperX crnim pasivnim kulerom, entuzijasti mogu da budu sigurni da imaju ultimativno PC iskustvo.”

Novi crni pasivni kuler je identičan po performansama i specifikacijama kao i već postojeći plavi pasivni kuler. Dupli 60mm kuleri optimizuju protok vazduha oko modula i tako pomažu memoriji da održava najbolje performanse tokom dužeg vremenskog perioda. Crni Kingston HyperX kuler je napravljen od anodiziranog aluminijuma i kada se okrene, oštrice kulera su osvetljena od strane osam malih plavih dioda. Potrošnja energije je minimalna, a zvuk neprimetan pošto kuler radi na 25 decibela koji su praktično nečujni.

Crni Kingston HyperX Limited Edition će ekskluzivno biti dostupan samo u Evropi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA). Kingston HyperX Limited Edition memorija je podržana doživotnom garancijom, dok je Kingston HyperX sa crnim pasivnim kulerom podržan jednogodišnjom garancijom i besplatnom 24/7 tehničkom podrškom. Za detaljnije informacije, posetite Kingston Technology sajt: www.kingston.com/europe .

Leave a Reply