PC računari

Kompaktna Axis IP kamera za spoljnu upotrebu

Ova Axis kamera obezbeđuje pouzdano i pametno osmatranje sa pokrivenošću od 360º a poseduje i Auto-flip funkciju

Axis 215 PTZ-E je day&night mrežna kamera spremna za spoljnu montažu. Dizajnirana je da se brzo i jednostavno montira u zahtevnim okruženjima kao što su parkinzi, poslovni objekti i železničke stanice.

Za zahtevne situacije

Axis 215 PTZ-E je zaštićena kućištem klasifikacije IP 66 (zaštita od prašine i vode). U kućište su ugrađeni grejači, ventilatori kao i zaštitnik od sunca (sunshield) koji omogućavaju kameri da se koristi u najrazličitijim vremenskim uslovima (-20º do +40º). Zbog brže montaže, na kućište od kamere je već ugrađen nosač kao i mrežni i strujni kablovi. Standardni 1.5″ NPT adapter je takođe uključen zbog drugih mogućih načina montaže, npr. plafonske.

Auto-flip

Zahvaljijući auto-flip funkciji Axis 215 PTZ-E može da “prevrne” glavu kamere za 180 stepeni i da nastavi da prati putanju iznad njene nulte tačke. Tako kamera može da prati osobe ili objekte nezavisno od smera kretanja.

U kameru je ugrađen 12x optički i 4x digitalni zum za detaljniji pregled scene.

E- flip

kada osoba prođe ispod kamere prikaz će biti izokrenut nakon 90 stepeni. Kod drugih modela PTZ kamera operator mora da rotira prikaz za 180 stepeni, dok kod E-flip funkcije kamere Axis 215 PTZ može automatski okrene prikaz-sliku za 180 stepeni i da nastavi da prati osobu sa ispravnom orjentacijom, bez zastoja.

IR režim rada za noćni rad

Axis 215 PTZ-E je IP kamera sa automatskom day&night funkcijom sa mehaničkim filterom, dajući sliku u bbujo kada ima dovoljno svetla i visoko kvalitetnu crno belu sliku kada osvetljenja nema dovoljno.

Kamera podržava simultane M-JPEG i MPEG-4 strimove.

4 thoughts on “Kompaktna Axis IP kamera za spoljnu upotrebu

  1. Miodrag Pavlović

    ne mogu da nađem aplikaciju sa UTP kablom IP kamera sa vezom sa switchom, internetom, računarom za daljinski monitoring, računarom sa softverom za video menadžment, upravljanje-signalizaciju i video preko mobilnog

  2. Sava

    Odavno razmisljam da na selu instaliram IP kameru, jer mi je kuca prazna, pa me, stoga interesuje gde se moze dobiti vise informacija o axis kameama, o ceni i gde se moze kupiti. Hvala Vam na razumevanju.

  3. djula feldeshi

    kako se kamera prikljucuje na kompjuter da bi snimala. Da li je potreban neki kabel do kompjutera ili se to odvija putem elektromreze. Ima li neki softver?

Leave a Reply