PC računari

Kompaktni foto-štampač SELPHY CP900

Uz Wi-Fi funkciju za brzo i jednostavno štampanje sa pametnih telefona, tablet računara i drugih bežičnih uređaja, ultrakompaktni Canon SELPHY CP900 za manje od jednog minuta daje prelepe, dugotrajne otiske kvaliteta kao iz fotolaboratorije.

Jednostavnim pritiskom na dugme svako može da štampa dugotrajne fotografije vrhunskog kvaliteta za manje od jednog minuta. Tehnologija sublimacije boje daje vrhunsku dubinu i prelaze između boja, kako biste bez čekanja postigli izgled tradicionalnih otisaka iz fotolaboratorije. Za štampanje fotografije veličine razglednice potrebno je približno 47 sekundi. Specijalni premaz štiti svaki otisak od prskanja, prosipanja i bleđenja i daje trajnost do 100 godina ako se fotografije drže u albumu.

Dizajn prilagođen korisniku uključuje i LCD ekran veličine 6,8 cm (2,7”) koji može da se nagne i omogućava lako korišćenje i pregledanje. Uputstva na ekranu su jednostavna za praćenje i uključuju podršku za 13 jezika. Da biste brzo dobili otiske, samo povežite fotoaparat sa podrškom za PictBridge direktno na štampač. Takođe je omogućeno štampanje sa različitih memorijskih kartica (što obuhvata i SDXC) pomoću ugrađenog čitača kartica, kao i sa USB fleš uređaja radi veće fleksibilnosti.

Bez obzira da li su za ličnu ili profesionalnu upotrebu, funkcija štampanja fotografija za dokumenta uz Face Frame Guide omogućava vam da kreirate i štampate fotografije u različitim standardnim veličinama ili da podesite prilagođenu veličinu. Odštampajte više fotografija za dokumenta iste ili različitih veličina na jednom listu, kako biste uštedeli papir.

Automatska optimizacija slike sa funkcijom prepoznavanja lica i scene daje vrhunske rezultate. Ova funkcija detektuje i ispravlja nedostatke na slici, podešava osvetljenost i boju scena i lica, uz istovremeno smanjivanje neželjenog šuma, čime otisci dobijaju vrhunsku jasnoću i bogatstvo boja.

Pomoću isporučenog softvera SELPHY Photo Print možete lako da kreirate sopstveni kalendar, izaberete ukrasne ramove ili da pomoću režima za kreativno štampanje na fotografije dodate sličice ili balončiće sa tekstom.

Leave a Reply