PC računari

Kompanija Canon predstavlja novi A3 skenere

Kompanija Canon Europe, svetski lider za izradu rešenja slike, lansirala je model kompaktnog A3 skenera imageFORMULA DR-6030C velike brzine za mala i srednja preduzeća, korporativno okruženje i centre za kopiranje i skeniranje.

Sa povećanom brzinom skeniranja i do 60 stranica u minuti (80 u landscape položaju), model imageFORMULA DR-6030C višestruko je napredniji od svog prethodnika, modela DR-5010C, a bez uvećanja cene. Kao jedan od najkompaktnijih i najštedljivijih A3 produkcionih skenera koji se nalaze na tržištu, novi model nudi mnogo više i primer je izuzetne isplativosti.

Ovaj model unapređuje produktivnost u okruženjima gde se troše velike količine papira, a sa dizajnom koji omogućava prednje uvlačenje/izvlačenje papira, idealan je za korišćenje na radnim stolovima u kancelarijama. Pouzdan mehanizam za uvlačenje i transport papira garantuje uvlačenje bez zagušenja za veliki izbor dokumenata, uključujući i medije A3 formata, plastične kartice ali i dokumenata dužine i do tri metra.

Opciona “prava” putanja papira, omogućava skeniranje izuzetno debelih dokumenata, uključujući plastične kartice i tabak dokumente, a puna kompatibilnost modela DR-6030C sa Canonovim modelom Flatbed Scanner Unit 101, omogućava skeniranje dokumenata nestandardnih dimenzija, poput knjiga i pasoša.

Šon Suematsu, Direktor za rešenja skeniranja dokumenata u kompaniji Canon Europe istakao je: “Potrebe naših klijenata stalno se razvijaju što ih stavlja pod sve veći pritisak u težnji da budu što efikasniji. Model DR-6030C nudi kompaktno rešenje koje će zadovoljiti potrebe organizacija sa protokom velike količine informacija, kao što su banke, kancelarije lokalne uprave ili arhive, ali ujedno je dovoljno jednostavan za manje kancelarije kojima je neophodan pouzdan i produktivan A3 skener.”

Model DR-6030C nudi više softverskih rešenja koja unapređuju kvalitet slike. Advanced Text Enhancement II (Napredno poboljšavanje teksta II) naglašava tekstualnu informaciju na tamnim pozadinama dok Auto Colour Detection (Samostalno prepoznavanje boje) pomaže skraćenju pripremnog vremena tako što automatski razlikuje kolor od crno-belih dokumenata, smanjujući dimenzije finalnog dokumenta time što slike čuva u pravilnom formatu.

Uz vezani softver CapturePerfect 3.0, Kofax VRS i Adobe Acrobat Standard, model DR-6030C može obaviti različite skenerske zadatke maksimizujući sopstveni potencijal.

Model imageFORMULA DR-6030C sada je dostupan u Evropi.

Leave a Reply