PC računari

Konica Minolta 240f – mali uređaj sa puno mogućnosti

Konačno se pojavio MFP A4 formata sa svim naprednim funkcijama koje su potrebne za kancelarijsko poslovanje.

Konica Minolta 240f uređaj bilo da postavite direktno na radno mesto ili na centralnu lokaciju u kancelariji, njegove prednosti su skeniranje u odredjeni direktorimum (scan to foleder, FTP, e-mail, user box, USB, scan to print) i to u različitim formatima i na različitim destinacijama, brzo slanje faksa, efikasno i komotno kopiranje kako za pojedinačne korisnike tako i za optimalne radne grupe.

Inovativna tehnologija Konica Minolta 240f čini ovaj uređaj efikasnim i ekonomičnim za upotrebu. Standardni višestranični skener, G3 faks, PCL štampač i A4 kopir. Konica Minolta 240f ima opciju redirekcije primljenih faksova prema brojevima telefona i prema vremenu prijema.

Ono šta ovaj uređaj čini posebno interesantnim za krajnjeg korisnika jeste niska cena izlaznog dokumenta i kapacitet tonera do 16.000 otisaka.

Uređaj u standardu dolazi sa dupleksom, standardnom kasetom u koju može biti smešteno 550 listova, automatskim uvlakačem papira koji popularno zovemo ADF, memorijom od 256MB proširivom do 1GB, touch screen ekran, mrežnom kartom i PCL emulacijom. Uređaj može da štampa sa USB-a i da skenira direktno na USB, 10/100NIC, gramaže papira do 120 gr. Podržava Windows, Mac, Linux, Citrix, SAP, AS/400. Od prednosti pored modernog dizajna ističemo i neverovatnu nisku cenu otiska, jednostavnost pri rukovanju, mogućnost bezbednog štampanja što svakako jeste zahtev današnjeg poslovnog okruženja.

Leave a Reply