PC računari

Konica Minolta magicolor 4690MF – inteligentni multiprofesionalac

Veliki broj nezavisnih poslovnih ljudi je u potrazi za kompaktnim i efikasnim rešenjem u boji za svoje kancelarije male ili srednje veličine. Predstavljamo novi kolor “sve u jednom” laser uredjaj – magicolor 4690MF. Dizajniran je kao odgovor na visoke zahteve ekonomičnosti malih i kancelarija srednje veličine kojima je funkcionalnost na prvom mestu.

magicolor 4690MF poseduje kombinaciju četiri uređaja (štampač, kopir, skener i faks), objedinjene visokom tehnologijom, sa ciljem postizanja štednje prostora, vremena i novca. Sa magicolor 4690MF možete štampati papir do 210 grama, u zavisnosti od potrebe jednostrano ili dvostrano. Zahvaljujući Simitri HD tonerima i brzini ispisa do 24 stranice po minuti za tili čas dobijate kvalitetan materijal u boji ili crno-belo.  To znači da sada možete sami da pravite svoj kancelarijski materijal: memorandume, obrasce i nalepnice, ali i dokumenta kao što su izveštaji i prezentacije.

Osim štampanja Vaš posao traži dvostrano kopiranje dokumenata? Nikakav problem! Magicolor 4690MF pruža odličan kvalitet dvostranih kopija, u boji ili crno-belo, u rezoluciji 600 x 600 dpi.

Potrebno Vam je brzo skeniranje? Ni to nije problem. Magicolor 4690MF omogućava skeniranje do 24 originala po minuti. Poboljšana funkcija mrežnog skeniranja daje fleksibilnost i uključuje Scan-to-eMail, FTP i SMB, TWAIN i WIA scan (PDF, JPEG i TIFF). Osim toga, dokumenta možete skenirate direktno sa Vašeg USB sticka.

Magicolor 4690MF misli na Vaš budžet i pri korišćenju četvrte jedinice – faksa. Zahvaljujući njegovim ECM / Super G3 sposobnostima dokumenta, ako nemate potrebe, više nikada ne morate da štampate pre faksiranja. Magicolor 4690MF omogućava direktno slanje i primanje faks-dokumenata sa i na vaš računar.

Leave a Reply