PC računari

Konica Minolta magicolor 8650DN

Projurite kroz ogromne poslove štampanja maksimalnom brzinom od 35 strana u minuti – idealno za grafička okruženja koja zahtevaju brzu kolor štampu profesionalnog kvaliteta.

Kombinujte to sa stoprocentnom produktivnošću dupleks-štampanja, te dodajte snagu najnovijeg Konica Minolta patentiranog Emperon™ kontrolera da biste dostigli obimnu produkciju ujednačeno visokog kvaliteta.

Štampač magicolor 8650DN je potpuno posvećen boji. Osim kreativnosti, on u posao unosi i brzinu, kao i profesionalni stav. Ovaj prvoklasni štampač za A3+ formate dizajniran je za organizacije srednje veličine i kreativne sektore koji imaju potrebu za vrhunskim kolor rešenjem.

Štampanje u boji na magicolor 8650DN štampaču nije samo ekstremno brzo, i otisak je takođe zapanjujuće kvalitetan i oštar. Simitri™ HD polimerizovani toner – još jedan Konica Minolta patent – u kombinaciji sa PhotoART 19200 Contone tehnologijom koja štampa u rezoluciji i dubini od 600 x 600 x 5 bita, pruža Vam detalje slike oštre kao žilet i postepenu gradaciju boja. Ukratko, sa magicolor 8650DN štampačem, slike i boje su čistije i življe.

Kada štampate interna dokumenta, opcija za uštedu tonera na magicolor 8650DN štampaču može Vam sačuvati i do 50% tonera. Njegova korisna funkcija automatskog prepoznavanja boja pouzdano razlikuje kolor i crno-beli dokument i štampa u boji samo kad je to neophodno. Dodatni način uštede je i mogućnost programiranja ograničenog pristupa pravu na štampanje u boji, tako da samo ovlašćeni korisnici mogu štampati u ful-koloru.

Da biste ukrotili kreativne i produkcione moći ovog štampača, možete se osloniti na njegov veliki kapacitet unosa papira. Sa standardnim kapacitetom od 1150 listova (u višenamenskim fiokama – dve od po 500 listova i jedna od 150 listova) koji izborom različitih opcija za papir može biti proširen do maksimuma od 3650 listova, magicolor 8650DN sadrži dovoljno papira i opcija za papir da Vas bez trunke napora provede i kroz najzahtevnije radne zadatke.

Leave a Reply