PC računari

Konica Minolta nudi besplatnu proveru smetnji u radu određenih laserskih štampača

Konica Minolta je upoznata sa činjenicom da se neki od uređaja dole navedenih modela u retkim situacijama pregrevaju. Sa zadatkom da učini najviše što može za sigurnost korisnika Konica Minolta nudi besplatnu proveru i popravku.

Samo u ekstremnim situacijama, pregrevanje je rizik za požar, zbog nedovoljnog rada na električnim žicama u duplex jedinici kod dole navedenih magicolor uređaja. Širom sveta je poznat samo jedan ovakav slučaj. Naravno, bezbednost korisnika je na prvom mestu za Konica Minoltu i kompanija je organizovala pružanje besplatne provere dole navedenih modela uređaja.

Lista uređaja

ModeliDatum proizvodnjeNapomena
A4 kolor štampač:
magicolor 4750DN
Jun 2010-
Mart 2011
Bez zelenog ili crnog stikera na pločici sa serijskim brojem
A4 kolor štampač:
magicolor 3730DN
Jun 2010-
Mart 2011
Bez zelenog ili crnog stikera na pločici sa serijskim brojem

Korisnici, koji imaju uređaj sa zelenim ili crnim stikerom na pločici sa serijskim brojem (na slici iznad su obeleženi crvenom bojom), mogu biti apsolutno sigurni da njihov uređaj savršeno radi i da ovo obaveštenje nije njima namenjeno.

U slučajaju da uređaj nema zeleni ili crni stiker i godina proizvodnje je između Juna 2010 i Marta 2011 (na slici iznad obeleženo je žutom bojom), korisnici mogu, ako žele, da iskoriste besplatnu proveru uređaja kod lokalnog predstavnika Konica Minolte, prateći detaljno uputstvo.

Leave a Reply