PC računari

Konica Minolta pagepro 1350W

Model pagepro 1350W je jednostavan za rukovanje i predstavlja ekonomično i pouzdano rešenje za korisnike koji imaju potrebu za efikasnim štampanjem raznovrsnih profesionalnih poslovnih dokumenata.

Predvodnik u klasi štampača rezolucije 1200 x 1200 dpi pri brzini od 20 str/min, čini štampanje memoranduma, pisama, izveštaja i prezentacija u profesionalnom kvalitetu jednostavnim i ugodnim na radnom stolu. Model pagepro 1350W nudi više od puke atraktivnosti niske cene nabavke. Visok kapacitet tonera (koji ne zahteva čestu zamenu) i štampanje na običnom papiru čini posedovanje pagepro 1350W odličnom investicijom za svakodnevnu upotrebu.

Model pagepro 1350W je dizajniran za korisnike koji nisu eksperti za tehniku. Microsoft mu je dodelio svoj WHQL sertifikat zbog ispunjavanja standarda kompatibilnosti sa Windows operativnim sistemima, čineći time korisnike dodatno opuštenim. Tačku na “i” kod pagepro 1350W štampača predstavljaju pregrade za unos papira koji se mogu skloniti ne bi li smanjili prostor koji štampač zauzima, te ugrađen sistem za uredno držanje kablova štampača.

Model pagepro 1350W stiže sa paralelnim interfejsom i USB portom kao standardnim elementima, a može biti opremljen i opcionim eksternim Print Server-om. Poslednje navedeno čini ovaj štampač atraktivnim rešenjem za male radne grupe. Štampač pagepro 1350W je dizajniran za ne-tehničke korisnike. Uz njega se isporučuju jednostavni i praktični softver drajvera štampača i uputstvo za instalaciju. Model pagepro 1350W štampa do 20 strana u minuti, a prvom listu je potrebno svega 13 sekundi.

Leave a Reply