PC računari

Konica Minolta poslovna rešenja na 46.niškom sajmu knjiga i grafike

Mikops d.o.o. ovlašćeni diler kompanije Konica Minolta predstaviće na 46. niškom sajmu knjiga i grafike poslovna rešenja koja su namenjena onima kojima je kvalitet izlaznog dokumenta važan uz najniže troškove održavanja.

Kompanija Konica Minolta u saradnji sa firmom Mikops nastavlja tradiciju predstavljanja svog asortimana u niškom regionu.Ovaj put ćemo se predstaviti i na 46.sajmu knjiga i grafike jer grad Niš to zaslužuje.

Konica Minolta -svetski lider u prodaji fotokopir uređaja, laserskih štampača i multifunkcionalnih uređaja, predstaviće seriju koja se odlikuje naprednom kombinacijom autentične tehnologije, modernog dizajna, jednostavnog rukovanja kao i niskim troškovima održavanja što su upravo zahtevi savremenog poslovnog okruženja.

Kao zvezde ovog događaja izabrali smo: bizhub C220, bizhub C200, bizhub 163, bizhub C10, magicolor 1690MF/1680MF, PagePro 1390/1380MF kao i PagePro 1350W. Svi pomenuti uređaji su namenjeni svima kojima je stalo do kvaliteta izlaznog dokumenta uz najniže troškove eksploatacije.

Konica Minolta multifunkcionalni uređaj bizhub C220 karakteriše kombinacija kolor i crno-belog štampanja, skeniranja i kopiranja sa kompletnim komunikacijskim rešenjima što kao rezultat daje kvalitetat izlazni dokument uz povećanu produktivnost rada, jednostavno rukovanje i niske troškove eksploatacije. Uređjaj omogućava štampu banera, a duplex u standardu opciju obostranog štampanja i preporučujemo ga korisnicima koji žele da odgovore na sve zahteve savremenog poslovnog okruženja.

Na ovoj manifestaciji domaćin će poslednji put ponuditi posetiocima multifunkcionalni uređaj bizhub C200 koga opisuju kao nekog ko se približava idealu savršenog multifunkcijskog uređaja, bez obzira na to da li govorimo o kvalitetu otiska, brzini rada, ceni eksploatacije ili konfigurabilnosti i fleksibilnosti. Ako na sve to još dodamo i veoma povoljnu cenu za ovu priliku i za jedan ovako kompleksan proizvod eto razloga više za našu preporuku.

Popularni Konica Minolta model crno-belog kopir-print sistema bizhub 163 sada je dostupan takođe po povlašćenoj ceni sa Simitri® HD tonerom koji može da napravi i do 13.000 otisaka i koji se pri ovoj kupovini dobija na poklon. Ovaj „tri u jednom“ uređaja (štampač, skener i kopir) dokazali su svoje prednosti na tržištima širom sveta.

Pored navedenih multifunkcionalnih uređaja predstavljamo: višenamenske uređaje kao i laserske štampače kako u boji tako i crno bele i to: magicolor 1680/1690MF, PagePro 1380 / 1390, bizhub C10, magicolor 1600W i PagePro 1350W.

Osobine koje još značajnije izdvajaju Konica Minoltu u odnosu na konkurenciju jesu:
– kvalitet izlaznog dokumenta, dugotrajnost potrošnog materijala,
– niski troškovi produktivnosti, jednostavnost pri rukovanju,
– savremeni kompaktan dizajn koji se lako uklapa u svaki radni ambijent.

Čini nas posebnim Simitri® HD tehnologa polimerizovanog tonera koji je zahvaljujući manjoj dimenziji čestica i njihovoj većoj ujednačenosti, pruža kvalitet otiska umnogome sličan ofset-štampi. Bezuljno fiksiranje tonera pruža životno i autentično reprodukovanje boja koje sada – zbog povećane punoće otiska – ne blede, dok, sa druge strane, postupak fiksiranja na nižim temperaturama tonera omogućuje korišćenje različitih vrsta papira i manje uvijanje papira čime je unapređena i finalna obrada papira.

Leave a Reply