PC računari

Konica Minolta predstavila PagePro 1480/1490MF višenamenske uređaje

Profesionalne kancelarije traže efikasnost pre svega. Konica Minolta je to ovaj put postigla tako što je integrisala crno-beli laserski štampač, kopir i skener u boji u jedno rešenje koje zamenjuje tri, ili četiri posebna uređaja, a u zavisnosti od toga da li se odlučite za kupovinu PagePro 1480MF, ili PagePro 1490MF uređaja.

Kopiranje, skeniranje u boji, štampanje uz brzinu prve kopije do 13 sec uz podršku rada OS Macintosh i Linux, kao i slanje faksa sa računara, garantuje PagePro 1490MF.

Oba pomenuta uređaja omogućavaju scan to e-mail – skeniranje stranice ili dokumenata direktno u Vašu e-mail aplikaciju kao standardni attachment; scan to file – skeniranje slike i arhiviranje u bilo koji direktorijum na Vašem hard disku; scan to application – skeniranje stranice, ili dokumenta i arhiviranje direktno u aplikaciju kao što su: Word, Excel, Power Point, Acrobat, Photoshop i slično.

Bilo da ove uređaje koristite kao kopir, štampač, skener u boji, ili fax Vaš izlazni dokument će imati savršen kvalitet, što omogućava Simitri HD toneru, a sve to uz minimalnu potrošnju električne energije i prisutnost buke. Novi PagePro 1480&1490MF modeli će se po svojim osobinama, kao i dimenzijama, savršeno uklopiti u Vaše radno okruženje. Manjim radnim grupama koje za cilj imaju povećanje fleksibilnosti, efikasnosti pri štampanju, kopiranju, skeniranju u boji i slanju faksa toplo preporučujemo PagePro 1490MF. Oba uređaja poseduju wireless konekciju.

Zahvaljujući izuzetno kompaktnom dizajnu PagePro 1480/1490MF može da se instalirati uz radno mesto, diskretan je, drži sve poverljive informacije pouzdano sigurnim, te kao takav predstavlja i idealan izbor za one lokacije u organizaciji koje zahtevaju punu raznovrsnost uređaja, ali nemaju dovoljno prostora za ispunjenje tog zahteva.

Leave a Reply