PC računari

Kreativan i jednostavan Canon SELPHY CP790

Canon pretvara foto-štampu u zabavu predstavljanjem modela SELPHY CP790 – pametnog, kompaktnog fotoštampača koji izradu otisaka profesionalnog kvaliteta čini jednostavnijom nego ikad pre

SELPHY CP790 pametno je projektovan tako da omogući maksimalnu jednostavnost upotrebe i praktičnost. Veliki 3-inčni LCD ekran i Canonov točkić Easy-Scroll omogućuju jednostavno i brzo postavljanje, navigaciju i korišćenje. U SELPHY CP790 ugrađen je niz zabavnih šablona i rasporeda koji korisnicima svih kategorija omogućuju kreativno prilagođavanje slika, a osobine automatske korekcije slike garantuju jednostavnu izradu vrhunskih slika profesionalne kvalitete.

“Uz Canon je izrada fotografija profesionalnog kvaliteta uvek je bila jednostavna”, izjavio je Rainer Feuhres, šef odelenja Canon Consumer Imaging, “ali uz najnoviji štampač SELPHY reč je o potpuno novom nivou jednostavnosti. Praktičan, pametan, jednostavan i zabavan, SELPHY CP790 izvrstan je fotoštampač za svakoga, a dostupan je po pristupačnoj ceni”.

Integrisana ručka za nošenje, kaseta za papir i dodatna baterija korisnicima omogućavaju štampu gde god se nalazili – računar im nije potreban.

Leave a Reply