PC računari

Kyocerini višenamenski uređaji ponovno najpouzdaniji

Kyocera u poslednjih deset godina dobila najviše priznanja za pouzdanost od časopisa Office Products Analyst

Kyocera Arenaje saopštila da je od časopisa Office Products Analyst ponovno dobila priznanje za najpouzdaniju seriju crno-belih višenamenskih uređaja (MFP). Kyocerini  uređaji su u istraživanju u kojem su učestvovali pružaoci  servisnih usluga i prodavci dobili ukupnu ocenu pouzdanosti 8,4, a najviša je moguća ocena 10. Prosečna ocena u toj kategoriji jw 7,9. Kyocera Mita to priznanje dosad je dobila već tri puta u poslednjih pet godina.

Istraživanje časopisa Office Products Analyst zasniva se na opširnim telefonskim intervjuima sa 135 direktora uslužnih servisa u trgovinama u SAD-u. U odgovorima povezanima sa proizvodima sa kojima imaju svakodnevna iskustva ispitanici su obuhvatili 44.462 pojedinačna višenamenska uređaja. Bilo je istraženo i ocenjeno 83 modela sedam proizvođača. Pri tom su istraživače zanimali podaci kao što su broj implementacija pojedinih modela, prosečna mesečna količina ispisanih stranica, ciklus preventivnog održavanja, te prosečan broj odštampanih stranica između dva poziva servisu.

“U Kyoceri smo usprkos nesigurnim ekonomskim prilikama, sa kojima se danas svi suočavamo, predstavili rekordan broj novih višenamenskih uređaja, koji jačaju naše tradicionalne odlike na području vrhunske snage, izuzetne pouzdanosti i najnižih troškova vlasništva u toj kategoriji”, izjavio je Mike Pietrunti, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Kyocera Mita America. “Jako smo ponosni na našu tehnološku izvrsnost, te smo svesni važnosti priznanja koje nam dodeljuju naši prodavci. Najnovije istraživanje kompanije Industry Analysts jasan je dokaz uspešnosti naših nastojanja”

Leave a Reply