PC računari

Lenovo Erazer X700 – desktop za gejmere

Kompanija Lenovo predstavila je i desktop ekstremnih performansi koji je namenjen igranju igrica, Lenovo Erazer X700, osmišljen da zadovolji i najzahtevnije entuzijaste i pokrene igre koje su najzahtevnije po pitanju grafike.

Lenovo Erazer X700 sa svojim dizajnom u obliku dijamanta koji privlači pažnju, ima hladnoplavo osvetljenje i može zadovoljiti potrebe onih koji igraju igrice ili pokreću zahtevne multimedijske aplikacije. Ovaj desktop računar dolazi sa ekskluzivnom opcijom Lenovo Onekey™ Overclocking koja korisnicima omogućuje da iskoriste napredne performanse procesora i „overklokuju” svoju mašinu jednostavnim pritiskom na dugme.

Mnoge zahtevnije igre za PC računare zahtevaju od korisnika da menjaju BIOS postavke. Pri tome, korisnici ne moraju brinuti o pregrejavanju sistema jer on poseduje sistem tečnog hlađenja. S obzirom na to da Erazer X700 ima tehnologiju „AMD Eyefinity”, korisnici mogu spojiti i do 6 monitora i uživati u panoramskom prikazu.

Pored toga, moguće je dodati i do 4 terabajta skladišnog prostora dok je PC računar još uključen. Ovaj desktop uređaj dolazi sa 32GB memorije, dual grafičkom podrškom (NVIDIA® GeForce® ili ATI CrossFireX™1, sve do dual AMD Radeon™ HD) i procesorom najnovije generacije Intel Core porodice procesora.

Leave a Reply