PC računari

Lenovo IdeaCentre B300 i B305 – monoblokovi za gejmere i zabavu

Lenovo je predstavio nove multimedijalne desktop računare, desktop monoblokove (all-in-one) Lenovo B300 i B305 IdeaCentre. Nove radne stanice PC IdeaCentre B300 i B305 opremljene sa snažnim grafičkim karticama koje podržavaju DirectX 11 i pogodne su za moderne računarske igre i multimediju. Zauzimaju minimalan prostor na stolu,a zasnovani su B300 na Intel platformi, a  B305 model na AMD platformi.

Novi računari dostupni su sa dijagonalom ekrana od 20  ili 21,5 inča, sa integrisanim modifikacijama  na ekranu koje koriste LED pozadinskom osvetljenje za bolji kontrast i zasićenost boja.

Takođe, modifikacije se odnose u na mogućnost dodirnog ekranskog interfejsa, pa su tako neki modeli iz serije opremljeni sa touchscreen tehnologijom sa podrškom multitouch. U takvim modelima integrisan je i  Lenovo NaturalTouch softver, što garantuje laku i  ugodnu kontrolu multimedijskih funkcija bez dodira tastature i miša.

Ovi monoblok PC-ji opremljeni su sa USB konektorima na zadnjoj i bočnim površinama, HDMI interfejsom za spajanje eksternih uređaja kao što je Home TV, kamkorder ili igračke konzole, poseduje i čitač kartica 5-u-1. Osim toga, B300 i B305 IdeaCentre su opremljeni sa WiFi modulom, kao i originalnim Lenovo sistemom za zaštitu podataka Lenovo Rescue System.

Leave a Reply