Categories
PC računari

Lenovo prilagodio stone računare ThinkCentre potrebama korisnika za manjim i ekonomičnijim računarom

Lenovo je objavio da je prilagodio svoje desktop računare kako bi udovoljili potrebama korisnika za manjim i ekonomičnijim računarom. Novi desktop računara ThinkCentre A58 donosi malim i srednjim korisnicima pouzdanu, sigurnu i ekonomičnu računarsku tehnologiju u novom dizajnu dok desktop računara ThinkCentre M58e poseduje tehnologiju i ekološke odlike kako bi srednjim i velikim kompanijama omogućio produktivnost i efikasnost.

„Korisnici osećaju pritisak današnjih ekonomsko izazovnih vremena i zahtevaju računaew koji će im osigurati najbolju vrednost za uložen novac“, izjavio je Dilip Bhatia, izvršni direktor globalne poslovne jedinice desktop računara Lenova. „Poslednji desktop računar serije Lenovo ThinkCentre dizajniran je kako bi korisnicima osigurao tehnologiju neophodnu za njihovu produktivnost, pouzdanost, plan održavanja kao i sigurnosne mogućnosti kako bi zaštitili svoje poslovanje“.

Sigurnost, pouzdanost i efikasnost
Sa dva nivoa sigurnosti, korisnici mogu da kombinuju alat Lenovo Rescue and Recovery na svojim desktop računarima kako bi im pomogli u pronalaženju i vraćanju izgubljenih dokumenata sa uslugom Lenovo Online Data Backup kako bi osigurali zaštitu podataka na drugoj lokaciji. Ova usluga predinstalirana je na oba računara, a korisnici je mogu isprobati besplatno sa do 5 GB prostora do 90 dana.

Novi desktop računari osiguravaju potrebnu sigurnost poslovanja putem tehnologija kao što su čitač otiska prsta za jednostavno upravljanje lozinkom, deaktivator I/O ulaza za zaštitu od spoljnih prijetnji i prekidač za neovlašćeno otvaranje okvira kako bi se sprečilo nedozvoljeno korišćenje računara.

Sa odabranim modelima zlatnog statusa EPEAT i modelima koji već sada zadovoljavaju kriterijum Energy Star 5.0, a koji stupa na snagu u maju , desktop računar ThinkCentre M58e omogućava velikim kompanijama energetski najefikasniju i ekološki najodgovorniju tehnologiju na tržištu. Za kompanije sa velikim brojem računara ušteda je odmah vidljiva. Desktop računara ThinkCentre M58e u kombinaciji sa monitorom ThinkVision L1940pW omogućava uštedu kompanijama od oko 40 dolara godišnje u poređenju sa pređašnjim modelom stonog računara i monitora Lenovo. Nadalje, oba stona računara ThinkCentre M58e i ThinkCentre A58 imaju certifikat GREENGUARD što znači da su na njima sprovedena testiranja za gotovo 2.000 različitih hemijskih spojeva.