PC računari

Lexmark T652DTN štampač za najzahtevnije korisnike

Nova serija monohromatskih laserskih štampača za zahtevnije korisnike može se pohvaliti izuzetno velikom brzinom štampe, robustnošću, mogućnošću korišćenja tonerskih kaseta povećanog kapaciteta (25.000 otisaka), lakoćom upotrebe i novim, kompaktnijim dizajnom. Budući da poseduje standardni mrežni priključak, ovaj štampač se preporučuje se za radne grupe, pa je projektovan za preporučeni obim štampe od čak 30.000 otisaka mesečno. Inače, maksimalni mesečni obim štampe je čak 225.000 otisaka.

Osim što je projektovan za povećan obim eksploatacije, ovaj štampač standardno opremljen ulaznom kasetom velikog kapaciteta (550 listova) a tu je i standardni višenamenski ulagač za 100 listova.

T65x serija štampača obezbeđuje profesionalni kvalitet otiska (2400 Image Quality) po kome je Lexmark prepoznatljiv, a tu rezoluciju izvlači iz rezolucije od optičkih 1200 dpi kojom “mašina” raspolaže.

Za lakšu navigaciju kroz podešavanja, ovaj štampač poseduje LCD ekrančić, navigacione tastere i numeričku tastaturu.

Isporučuje se sa starter tonerom koji je dovoljan za 10.000 standardnih otisaka. Za naknadnu nabavku potrošnog materijala je predviđen T650A11E (7.000 stranica) i T650H11E (25.000 stranica).

Ušteda na 2 strane: Automatskim dvostranim štampanjem uštedećete ne samo značajnu sumu novca, već ćete pomoći i u očuvanju životne sredine.

Dodatni ulazni kapacitet: Verzija sa oznakom DTN poseduje i dodatnu ulaznu kasetu kapaciteta 550 listova, tako da je fleksibilniji po pitanju izbora tipa papira (memorandum u jednoj, običan papir u drugoj), tj. debljine i formata papira.

Uređaj se isključivo po porudžbini može nabaviti u Direct Linku po ceni od 1200€.

Leave a Reply