PC računari

Logik HCP Flexi fiskalni štampač

Na tržištu se pojavio novi fiskalni štampač Flexi. Proizvođač ovog uređaja je HCP iz Kruševca. Novi fiskalni uređaj donosi nekoliko novina koje do sada nismo imali prilike da vidimo na domaćem tržištu, između ostalog i integrisan GPRS koji se automatski povezuje na server Poreske uprave i sinhronizuje podatke.

Logik je razvio podršku za ovaj uređaj u svojim softverskim aplikacijama, omogućivši svojim korisnicima veći komfor pri odabiru fiskalnog uređaja. Sa svakim novim uređajem, maloprodajni softver – Logik Kasa F postaje sve konkurentniji i bliži kako novim, tako i postojećim korisnicima.

Fiskalni štampac Flexi je savremen uređaj impozantnih mogućnosti. Odlikuju ga brz termalni štampac, izuzetno brza komunikacija, savremeno robusno plastično kućište. Široke termalne trake omogućavaju ispisivanje punog naziva artikala kao i reklamnih poruka. Integrisani GPRS terminal omogućava komunikaciju i slanje podataka Poreskoj upravi.

Štampač je kompatibilan sa protokolima drugih proizvođača što migraciju sa sistema na sistem čini jednostavnim, manje stresnim i jeftinijim procesom. Pored standardnog displeja za kupca, jednostavnom manipulacijom, uređaj je moguće proširiti dodatnim spoljnim displejem.

Leave a Reply