PC računari

MS4 – idealno mobilno rešenje za sve branše

Jedan od vodećih hrvatskih trgovinskih lanaca Tommy potpisao je ugovor sa Service Plus-om o implementaciji mobilne aplikacije zasnovane na MS4 framework-u.

Service Plus, razvijajući nova softverska rešenja, kreirao je MS4 framework u cilju brže i jednostavnije izrade novih rešenja i mobilnih aplikacija. MS4 je koncipiran tako da se svi poslovni procesi jedne kompanije jednostavno i brzo mogu preneti na mobilne uređaje. Mobilna „state-of-the-art“ tehnologija postaje time lako dostupna svim kompanijama, a njeni benefiti postaju iskoristivi i merljivi.

Mobilna aplikacija se izvršava na terminalu kao bach aplikacija (koja ima bazu na terminalu). Postoje i back office windows aplikacija i back office kao konzolna aplikacija. Aplikacija je napravljena za Datalogic Memor, ali se isto tako moze koristiti na bilo kom  terminalu sa bilo kojim operativnim sistemom.

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, sa sedištem u Splitu. Svoje dosadašnje poslovne aktivnosti i razvoj prodajne mreže kompanija je fokusirala upravo na regionalnom tržištu koje obuhvata Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku i Šibensko-kninsku županiju. Putem svoje prodajne mreže pokriva gotovo u celosti dalmatinsku regiju.

Tommy je danas tržišni lider u maloprodaji prehrambene robe u najvećem dalmatinskom gradu Splitu, a takvu poziciju ima i u gradovima Solinu, Trogiru, Kaštelima, Dubrovniku, Metkoviću, Opuzenu, Makarskoj i Imotskom.

Leave a Reply