PC računari

Nagrađeni Canon skener od sada kompatibilan i sa Mac-om

Nagrađeni prenosivi skener imageFORMULA P-150 kompanije Canon sada je kompatibilan sa Apple Mac operativnim sistemima. Kompatibilnost sa Mac operativnim sistemima omogućena je zahvaljujući puštanju u rad novog Mac TWAIN drajvera i Mac verzije njegovog intuitivnog „CaptureOnTouch“ softvera. Sada je moguće, ovaj skener za više platformi, koristiti se  u svim popularnim operativnim sistemima uključujući PC, Linux i Mac.

Popularnost Mac sistema se značajno povećala tokom prethodnih par godina, pa je samim tim, porastao broj Mac korisnika kojima je potrebno da usmere svoje poslovne procese, poboljšaju svoju produktivnost i efikasnost smanjenja troškova.

Skener imageFORMULA P-150, kompatibilan sa PC računarima, je od svog lansiranja u novembru 2009. godine, postigao veliki prodajni uspeh širom Evrope. Skener P-150 sa glatkom crnom završnom obradom, kompaktnim dizajnom i brzim USB napajanjem, skeniranjem do 15 strana u minuti odgovara kako korisnicima iz malih kancelarija tako i onima iz velikih korporacija.

Kao jedan od najmanjih i najbržih dupleks A4 skenera u svojoj klasi, savršen je za operativce na terenu koji, preko njega, u svakom trenutku mogu poslati dokumenta u kancelariju dok su u poseti klijentima ili na poslovnom putu.

Šon Sjumacu, direktor evropskog Sektora za rešenja skeniranja u kompaniji Canon Europe izjavio je: „Nakon uspešnog lansiranja modela P-150 doživeli smo izuzetno interesovanje od Mac zajednice, i veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da P-150 sada može da se koristi i na Mac sistemima. Njegov odličan dizajn, inovativna tehnologija i prenosivost će bez sumnje odgovarati Apple Mac tržištu poznatom po svom stilu“.

Skeniranje i deljenje informacija u mreži sada je olakšano i jednostavnije zahvaljujući novim Mac i PC verzijama Canon softvera „CaptureOnTouch“. Korisnicima je, u toku instalacije Canonovog softvera CaptureOn Touch, omogućeno i instaliranje „cloud“ softvera za upravljanje podacima Evernote i dodavanje „Scan-to-Evernote“ profila POSLA. Jednostavnom operacijom od jednog klika korisnici mogu da šalju na Internet i dele informacije koje su dostupne u bilo koje vreme bilo gde na planeti.

Za postojeće korisnike imageFORMULA P-150 skenera, Mac drajver je dostupan za preuzimanje sa Canon sajta za podršku.

Leave a Reply