PC računari

Najnaprednija NVIDIA kartica Asus GTX 580 sa DirectX 11 podrškom

U kombinaciji sa ASUS Voltage Tweaker i TOP Fermi tehnologijom nova serija GTX5XXX grafičkih karti podiže na viši nivo 3D PC gaming i multimediju .

Uspešna Fermi serija grafičkih karti iz Nvidije obogaćena je novim modelom nove generacije sa oznakom GTX 580, koji operiše sa 512 CUDA jezgara uz čiju pomoć možete da očekujete neverovatne DirectX® 11 performanse koje jedna grafička karta sa jednim GPU-om može da ostvari. I na ovaj model ASUS je implementirao svoj eksluzivan Voltage Tweaker koji je zadužen za povećanje performansi iznad onih fabričkih vrenosti.

Nova ASUS GTX 580 grafička karta nudi neviđeno dobar doživljaj uz pomoć HD NVIDIA® 3D Vision™ tehnologije koja je pogodna za igranje i gledanje filmova čak na tri monitora u isto vreme. ASUS GTX 580 je fabrički overklokovana grafička karta sa klokom GPU-a od 782MHz i poseduje 512 CUDA jezgara, što je neki maksimum u poređenju na sve dosadašnje modele ponikle u Nvidiji. Poseduje GDDR5 memoriju velikog kapaciteta od neverovatnih 1536MB koja kuca na taktu od preko 4GHz. Kada se na to sve doda masivni 384-bitni interfejs, jasno je da se radi o velikom broju naprednih tehnologija koje se ogledaju u odličnim i do sad neviđenim performansama jedne NVIDI-a grafičke karte.

Nije izostala ni podrška za NVIDIA® 3D Vision™ Surround tehnologiju koja je operativna i sa 1080p HD interfejsom — korisnik može da igra 3D igre, gleda filmove i slike uz pomoć tri vezana monitora, što doživljaj podiže na sledeći viši nivo. Nova ASUS GTX 580 grafička karta optimizovana je i za nove DirectX® 11 gejming naslove koje u kombinaciji sa naprednom teselacijom dovode objekte u igrama u relano stanje prikaza. Ova opcija omogućuje da se veliki broj detalja primeti i u visokim rezolucijama, što dozvaljava da i najzahtevniji naslovi budu igrivi i sa odličnim ugođajem slike što je jednim delom posledica sirove snage, tj. velikog broja frejmova po sekundi.

Leave a Reply