PC računari

Najnovija generacija Lenovo radnih stanica ThinkStation serije 30

Lenovo  je danas najavio ThinkStation S30, C30 i D30 – tri nove radne stanice opremljene najnovijim Intel ® Xeon ® E5 procesorima koji poboljšavaju produktivnost i pouzdanost . Ove najnovijeThinkStation stanice mogu se pohvaliti funkcionalno unapređenim i inovativnim dizajnom, a pružaju mirno, pouzdano i moćno rešenje koje ispunjava teške računarske zahteve specijalizovanih profesionalaca u kompjuterski podržanom dizajniranju (CAD) i inženjeringu, filmu i animaciji, finansijskim uslugama i zdravstvu. Sa bržom memorijom i poboljšanom energetskom efikasnošću, ThinkStation korisnici će imati koristi od poboljšane brzine, ohrabrujući ih da učine više – brže.

„Profesionalci sa moćnim potrebama za preradu zahtevaju izuzetno povoljne i pouzdane sisteme kako bi obavili dnevne zadatke“, rekao je Robert Herman, direktor proizvoda i vertikalnih rešenja, poslovna jedinica za radne stanice, Lenovo. „Tri nove radne stanice – S30, C30 i D30 – svaka obezbeđuje snagu i performanse, dajući korisnicima poverenje da imaju najbolju opremu na raspolaganju.”

Neuporediva brzina i performanse

Stručno projektovana kako za visoke performanse tako i za brzinu, Lenovo najnovija radna stanica poboljšava multitasking među profesionalcima povećanjem memorijske performanse. Na radnim stanicama su najnovije tehnologije visokih performansi sa raznim opcijama u okviru svakog modela, uključujući:

 Izbore najnovijeg Intel® Xeon E5 1600/2600 procesora za bržu multi-core obradu
 Profesionalnu NVIDIA® Quadro® grafičku karticu i Maximus podršku za korišćenje NVIDIA® Telsa® kompjuterskih kartica
 Brže performance uz podršku za do 256GB 1600MHz DDR3 memorije i 10 puta bržu transfer stopu sa USB 3.0
 Sveobuhvatnu ISV sertifikaciju uključujući najnovije verzije ključnih ISV aplikacija širom vertikalnih tržišta kako bi obezbedili aplikativnu podršku

Ekološki rashladni faktor

Uz veliku snagu i performanse, Lenovo ThinkStation stanice S30, C30 i D30 izuzetno su energetski efikasne i ekološke. Nude i do 90 odsto efikasnosti energije, imaju sertifikat Energy Star 5.2 i funkciju 80 Plus zlatno napajanje. Ekološki dizajn takođe se odnosi i na spoljašnjost, koja se pravi od do 65 odsto recikliranih materijala.

Lenovo ThinkStation C30 – Najmanji na svetu Dual-CPU dizajn

Dizajniran posebno za one koji se bave finansijskim uslugama, CAD i digitalne kreatore sadržaja. ThinkStation C30 obuhvata dve najnovije generacije Intel ® Xeon ® E5 2600 procesora, do NVIDIA ® Quadro ® 6000 ili Dual NVIDIA ® Quadro ® 5000 grafiku i sposobnosti da stane do 14 radnih stanica u 42U rack ili četiri C30 stanica pod standardnim trgovinskim stolom. Kombinacija NVIDIA ® Quadro ® grafičkih kartica i Tesla ® računarskih kartica ubrzava vizuelni prikaz i funkcionalnost. Takođe, poboljšana 128GB 1600 MHz DDR3 memorija daje više snage i brži prenos podataka preko PCI Express 3.0 i USB 3.0, koji prenosi podatke 10 puta brže od USB 2.0.

C30 ISV sertifikovan i nagrađivani patent dizajn i rashladna tehnologija omogućavaju da isporuči maksimalnu snagu na manje prostora, pokazujući time posvećenost kompanije Lenova za stručni inženjeringa. C30 karakterišu tri-channel hlađenje, držeći njene komponente da rade hladnije od ostalih dual procesorskih radnih stanica i povećanje ukupne pouzdanosti.

Lenovo ThinkStation D30 – Ekstremna propustljivost energije

Za one sa najintenzivnijim kompjuterskim izazovima i potrebama, od 3D dizajna proizvoda i animacije teških brojčanih podataka i razvoj softvera, Lenovo ThinkStation D30 može da preuzme najveće projekte. Osnažen sa najnovijom generacijom do 8-Core Intel ® Xeon ® E5 2600 procesora, zajedno sa do dve NVIDIA ® Quadro ® 6000 kartice, D30 dizajnirana je da pomogne profesionalcima da pomere granice obrade.

Lenovo D30 podržava do 16 DIMM i 1600 MHz memorijske performanse omogućavajući korisnicima da lako obavljaju više zadataka. D30 je takođe dizajniran da bude izuzetno pouzdan i da obezbedi prijatno radno okruženje, sa tri-channel sistema za hlađenje, koje održava mašinu hladnom iznutra i tihom spolja.

Lenovo ThinkStation S30 – Osnovno profesionalno poboljšanje računarstva

Za budžetski orijentisanog korisnika sa potrebama za visoke performanse, ThinkStation S30 nudi idealnu kombinaciju vrednosti i performanse. Kao rešenje srednjeg opsega, S30 dolazi sa najnovijom Intel ® Xseon ® E5 1600/2600 procesorskom tehnologijom, dok je podržana diskretnim grafičkim rešenjima iz NVIDIA ®, uključujući Maximus ® sa Quadro ® i sa Teslinim ® konfiguracijama.

Performanse na ThinkStation S30 takođe su optimizovane za top ISV aplikacije i uključuju veće brzine prenosa, podržavajuži USB 3.0 i do 128GB memorije. S30 je savršeno rešenje za 2D i 3D kreatore digitalnih sadržaja , korisnike srednjeg opsega CAD i EDA aplikacija, kao i finansijskih i medicinskih profesionalaca u potrazi za nekompromisnom snagom po nižoj ceni.

Leave a Reply