PC računari

Najnovije iz Konica Minolte na Sajmu Grafima 2010

Ekskluzivno na Sajmu, Konica Minolta će predstaviti svoju najnoviju generaciju uređaja za produkcionu štampu iz prestižne bizhub familije: kolor bizhub PRESS C8000 i bizhub PRO 950 crno-belog otiska. U pratećem programu Konica Minolta je za sve zainteresovane pripremila dva specijalna predavanja.

Kao domaćini ovogodišnje Grafime koja se održava od 29.09 do 02.10., kompanija Konica Minolta SE poziva sve zainteresovane da posete njihov štand u Hali 4 Beogradskog sajma, gde će prvi u regionu imati priliku da se teoretski i empirijski upoznaju sa Konica Minolta najnovijim dostignućima na polju produkcione štampe.

Prva zvezda koja će biti predstavljena na Sajmu je bizhub PRESS C8000, proizvod koji svojim izuzetnim karakteristikama i impresivnim mogućnostima pretenduje da zauzme lidersku poziciju na svetskom tržištu digitalne štampe. Reč je o kolornoj mašini u koju su sažeta sva najnaprednija dostignuća na polju profesionalne digitalne štampe. Zahvaljujući Konica Minolta patentiranoj tehnologiji Simitri HD+ tonera, izuzetno visokoj rezoluciji i maksimalnoj stabilnosti otiska bizhub PRESS C8000 predstavlja najviši nivo kvaliteta u svojoj klasi. U odnosu na predhodne modele kao i postojeće uređaje na tržištu, kvalitet izrade, robusnost, kvalitet otiska, konkuretna cena i ukupan trošak investicije (TCO) čine bizhub PRESS C8000 pravim izborom digitalnih i ofset štamparija.

bizhub PRO 950 je druga zvezda Konica Minolte, koja će biti predstavljena na ovogodišnjem Sajmu grafičke i papirne industije. Multifunkcionalna moćna mašina crno-belog otiska, sa brzinom od 95 strana u minuti na širokom spektru gramatura papira, konkurentnom nabavnom cenom, kao i cenom otiska, bizhub PRO 950 je idealan za koprinice i segment produkucione crno-bele štampe. Svojim profesionalnim performansama kao što su brzina, kvalitet i dugotrajna pouzdanost, predstavlja uređaj koji će odgovoriti svim savremenim izazovima poslovanja.

U želji da posetiocima prenese što više ideja i novina, pored prezentacija svojih najnovijih uređaja, Konica Minolta će održati dva stručna predavanja na kojima će posetiocima Sajma preneti ideje o najnovijim mogućnostima digitalne štampe.

Prvo predavanje biće održano 30. septembra 2010., u 11 časova.
Tema predavanja: Nove Konica Minolta kolor produkcione mašine – Optimalno rešenje za digitalnu štampu
Predavač: Zoran Matić, Production Printing Specialist sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti produkcione štampe.

Drugo predavanje biće održano 01. oktobra 2010., u 11 časova.
Tema predavanja: New opportunities with Konica Minolta
Predavač i specijalni gost: Michael Mölbaek, Deputy General Manager Konica Minolta Production Printing Division, sa velikim iskustvom u produkcionoj štampi kao i veliki poznavalac tržišnih kretanja u svetu.

Konica Minolta predavanja ponudiće nova znanja o trenutnim dostignućima Konica Minolte u oblasti produkcione štampe, saznanja o novim modelima i šta ih razlikuje u odnosu na predhodne, kao i u odnosu na konkurenciju. Takođe, Konica Minolta će predstaviti najnovije ideje o mogućnosima produkcione štampe koje još uvek nisu prisutne na našem tržištu.

Prezentacije se održavaju u maloj sali hale 4 Beogradskog sajma.
Trajanje svakog predavanja je oko 40 minuta, a ulaz je slobodan.

Leave a Reply