PC računari

Najnovije primenjene tehnologije na NVIDIA samitu kompanija

Šezdeset kompanija iz više od 10 zemalja će prikazati nove tehnologije bazirane na grafičkim procesorima na samitu kompanija u razvoju ovog meseca u San Hozeu u Kaliforniji.

60 kompanija će podeliti ključne detalje i obezbediti tehnološke demonstracije iz njihovih izložbenih prostora. Dvadeset četiri kompanije od 60 su odabrane da održe prezentaciju na pozornici pre tehnoloških lidera, analitičara I investitora. U ovim sesijama, njihovi CEO će razgovarati o poslovnoj strategiji u diskusijama u kojima će učestvovati direktori kompanija Adobe, Cisco, Google, IBM i Microsoft kao i članovi vodećih investicionih kompanija.

Kompanije čiji su CEO odabrani da drže prezentaciju na pozornici su: Playcast (Israel/UK – igre pri potrebi), Softkinetic (Belgium – prepoznavanje pokreta), RTT (German – 3D softver za vizuelizaciju), Useful Progress (France/Canada – medicinski snimci), Natural Motion (UK – 3D animacija karaktera I fizičkog modelovanja ) i OptiTex OptiTex (Israel/US – 3D vizuelizacioni softver za modnu industriju). Uprkos otežanim ekonomskim uslovima, njihove inovacije daju znatnan potencijal i privlače pažnju korporativnih investitora i članova VC društva.

“Naša tehnologija će spasi živote davajući doktorima mogućnost da vide ljudsko telo kao nikada do sad, bez rizika za povredu prilikom invazivne hirurgije. Samit kompanija u razvoju daje nam mogućnost da podelimo ovu magiju sa svetom,” izjavio je Sylvain Ordureau, CEO, Useful Progress.

Leave a Reply